Ecemsbaby Merhaba anneler, anne adayları; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi veya Bölge Hastanesinde ayrıntılı ultrason yaptıran var mı ? Deneyimlerinizi alabilir miyim. Memnun kaldığınız veya kalmadığınız doktor var mı
Svgcn Ecemsbaby ben şehir dışında yaptırdım. Ama buradaki arkadaşlarım bölge hastanesinde yaptırdılar. Ama genel olarak randevu sıkıntısı var.
Mlkcb Ecemsbaby Ben de van da memurum gülsüm hanıma gidiyorum çok memnunum. Ayrıntılı ultrasonda ben de gitmedim henüz evet randevu sıkıntısı. 😔
Ecemsbaby Sblfrt randevu nasıl aldınız çok yoğun diyorlar ilk kadın doğuma gitmek lazımmış ordan perinatolojiye sevk ediyorlarmış ? Birde ne kadar sürdüüü
Ecemsbaby Durumm öylemi, randevu ilk kadın doğuma alın dediler onlar sevk ediyormuş perinatolojiye sizde mi öyle yaptınız? Ne kadar sürdü ultrason cd verdiler mii
Gurbetkusu Ecemsbaby cd vermediler 10 15 dk surdu bakiyolar organlarina ultason kagidi istedim ole verdiler ucretsizdi
Gurbetkusu Hem Gokce hanim da hem Gurcan beyde muayene oldum cok iyi sicak samimi doktorlar gerckten sabah erken gdp sira aliyor bildigim kadariyla ben sevkli gittigim icin daha rahat sira almistim
Ecemsbaby Gurbetkusu gökçe hanım 100.yılda, Gürcan bey bölge hastanesinde değil mi. Bende sevkle gitmeyi düşünüyorum öbür türlü zor olacak gibi. Ücretli mi yapıyorlar peki ne kadar sürdü
Ecemsbaby Sblfrt kısa değil mi bi çok kişi 40 dkya yakın sürdüğünü söylüyor herşeyini incelediler mii
Sblfrt Ecemsbaby Ewet Bnde öyle duymuştum ama benimki o kdar sürdü , bütün organları inceledi tek tek açıklama yaptı bize sağolsun
Sblfrt Hazır aynı ilden arkadaşlar çıkmışken bende size bşy sormak istiyorum hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz ?
Ecemsbaby Sblfrt ben lokman hekim hayata gidiyorum gülsüm feyzaya çok memnunuz keşke ayrıntılı ultrason olsaydı orada yaptırırdık