zeynepteacher Arkadaşlar isim yazılan, nakışlı takı yastığı yaptırmak istiyorum ama çok pahalı bulduklarım. Uygun olarak bilen var mı? Ama nakışlı mümkünse yapıştırma harf değil. Teşekkürler. 🌸
Kuzeyin_Annesi zeynepteacher Ben yastik değil ama hastane cikisi yaptırdım ismine özel cokta memnun kaldım kalitesi kumasi gayet güzeldi
asli-simsek zeynepteacher ben de instagram dan akdenizo diye bir kullanıcı buldum. Çalışmaları çok hoşuma gitti. 10lu hastane setine 260 TL istedi.Yastık fiyatını net hatırlamıyorum.
Eime Bende kendim yapmayı planlıyorum çok para vermek gereksiz gibi saten kumaş harfler birkaç süs le olur
zeynepteacher Eime nakışlı istediğim için ben yapamıyorum ama yapıştırma harflerden yapacaksanız evet daha makul olur 🌸
Kuzeyin_Annesi zeynepteacher instagramda https://instagram.com/minikonsept?igshid=11v1flde3esi5 sayfasından yaptırdım. 140 tl
Tubanasli Ben saten yastığını, lohusa tacını, terliğini kendim yapmayı planlıyorum. Hem el emeği çocuğuma hatıra olsun diye hem de daha uyguna denk geliyor.