esgokmer Bfgm beyhekim hastanesinde sevilay bozkurt ilk doğumumu onda yaptım ikinci ye gebeyim Yine ona gidicem . cokk memnunum tavsiyemdir
keenlemyekun Bfgm arama bölümünde “sakarya” yazarsanız sakaryadaki hamilelerin doktorlarıyla ilgili paylaşımları olan başlıkları görebilirsiniz.
Bfgm esgokmer benim ilk gebeliğim de 7+2 de bebeğimin kalbi durdu çok üzüldüm ama ilk gebelik olduğu için doktorlar çok umursamıyor gibime geliyor bana biraz her şeyi araştıran ve sorgulayan bi doktor lazım
keenlemyekun Bfgm herkesin bir doktordan beklentisi farklıdır. Kimi özel hastane ister, kimi özel muayenehane, kimi devlet hastanesi, kimi özel ilgi ister, kimi kısa ve net bilgi bekler...
Bfgm Merve5467 duymuştum bir yakınımdan aslında merak ettiğimden gitmek istediğim bir doktor teşekkür ederim
Denizay Adatıp Hastanesi - Reyhan Hanım. Çok şükür memnunum. Titiz, dikkatli, detaycı. Her soruma güzelce cevap veriyor, rahatlatıyor, inceliyor. Allah bozmasın🧿💙😄
Andromeda Bende Reyhan hanıma gidiyorum. Bi çok arkadaşım da ister ameliyat ister doğum olsun ona gitti