Hzlhakko ShrBkr benim oğlan poposunu karnıma koyuyor baş aşağı yatıyor resmen göbek deliğimi çürütecek pek poZisyon değiştirmiyor poposuyla vurup vurup duruyor toplanma vs demedi doktor her hafta kontrole gidicem tabi 31 haftalığım ben
ShrBkr Hzlhakko öyle mi rahat duruyor acaba😊 bizimki nabıyor bende cok merak ediyorum o toplanma zamanı🥰senin az kalmış artık sona doğru ilerliyorsun net farkediyorsundue herşeyi
Hzlhakko ShrBkr evet canım az kaldı korkularda sarmaya başladı hem deli gibi kucağıma almak istiyorum hemde doğum korkusu hakkımızda hayırlısı yatış şekline gelince doktor da öyle seviyor diyor bende küçük totosuna dokunup seviyorum 😁😁😁
Sedolii Cileginannesi yorma canım çok sende kendini ☺️ Bende yapıyorum evham korkuyorum da bazen ama sanırım anlıyor güzel kızım ben burdayım diyo bazen 😂🥰
Gizem23 ShrBkr ahhh ahhhj onlar ne ki sen dur bi 35-36 haftalik ol o zaman canını yakcak resmen bi tarafa toplaninca ben geçen gece doguruyorum sanmıştım o yani 😂😂
ShrBkr Hzlhakko benim daha zamanım varya rahatım ben şimdi ama yaklaşınca zaman tırsanziler baslar bende de kesin🤣hayırlısıyla sağlıkla kucaklarız inşallah🙏
Kaysenur61 ShrBkr bendede öyle oluyordu genelde sağımda toplanıyordu doktorum normal olduğunu söyledi şuan 28 haftalığız yeri daraldı öyle bi şansı yok 😂
ShrBkr Kaysenur61 normaldir evet ama bazı postlarda erken doğum habercisi gibi şeyler okumuştum ondan insan noluyo acaba diyo 🥰
Gizem23 ShrBkr gelirsin gelirsin zaman o kadar cabuk geciyo ki anlamiyosun bile ne ara gecti bu zaman diye tadını çıkar 😙
Hzlhakko ShrBkr evet yaklaşınca zaman kaçacak delik arar gibi oluyorsun Buda gelir geçer 🤣🤣 sende sağlıkla kucağına al meleğini 🙏
Cileginannesi Ozlemkdmrcl dünden beri hareketlerini hissetmıyorum ben;( doktora gtmeye korktum valla . 22+3 oldum acaba ne yapsam
Ozlemkdmrcl Cileginannesi erken ama suan tedirgin olmak için 28 den itibaren hareketsiz olmamasına dikkat edin ben 1 gün bile hissetmediğim oluyordu o haftalarda kafanıza takınca iyice hissedemesiniz 🙏🏻
Cileginannesi Ozlemkdmrcl cok dogru soyluyosun canım. Ben de takmamaya karar verdim. Evham yapıp içerde bebişi de karamsar bi insan yapmayayım. Cok sukur hersey ıcın🙏