__birafitap__ Deletedmom00170 evet ben hem kakasini hem de kendi lekesini çekip atanı gördüm başlığa da mideniz bulanmasın yazmış tövbe yarabbim🙄
BamBi Efet malesefki bende bir kac kez denk geldim üstelik sadece kakaylada sinirli degil malesef bi iki kezde akinti resimde vardi
okyanustakibulut adm profili veya yorumu sikayet etme butonu getirseniz daha sağlıklı olur aslında çünkü sadece dışkı değil sorun sacma sapan post açan insanlarla dolu burasi
Bahar2 adm indirimleri duyurma kampanyasında yazdıklarım neden siliniyor uygunsuz bişey mi yazıyorum acaba çok merak ettim
Gzrilknur Yerleşme kanaması böyle mi kızlar. Lütfen tiksinen hassaslar bakmasın yazanı gördü bu gözler. 🤢😨
Bahar2 adm kanamasının resmini çekip atmıştı birisi birisi de kremsi akıntı falan yaaa ne gerek var ki 😟
online_mom Asena_ sen bebeğinin kakasını sosyal medyada çekip paylaşırmısın 🙄 yada fotosunu arkds gruplarına yolluyormusun 😂 çünkü kimse kimsenin çocugunun özelini görmek zorunda değil.zaten postta bununla ilgili açılmış.
Bahar2 Asena_ çocuğun kakasını alıp yada kanlı külotunu kapıp doktora koşan kimse yok ne kadar olduğu nasıl olduğu tarif ediliyor genelde ben kanlı külotunu paylaşan yerleşme kanaması bu mu diyen nişanım mı gelmiş diyen gördüm çokta gerek yok bence