Musel Momof2child bende sizin gibiydim elimde 2 tane test vardı birini yapiyim nasılsa bi tane daha var dedm öyle umutsuzdum ki yine tek çizgi bana merhaba yine ben dicek diye bekliyodum😂 ama bu sefer iki elini salladı çok şükür 😂😂😂😂😂
Saribebek Momof2child Benimde adetim 10 gün geçti bugün kahverengi akıntım oldu bakalım hayırlısı test yapmaya korkuyorum göğüslerim çok şiş kasıklarım ağırıyor belim ağırıyor yüzümde minik minik sivilceler çıktı ayaklarım çok ağırıyor karnımda da çok şişlik var
Momof2child Musel cokkk Sukur BI BENDE TEST YAPA BILSEM TEK CIzgileri testleri dovup oyle cope atyorm 🤣
Deebg Momof2child benimde ayın 30nda olmam lazım zaman geçmiyor sanki göğsümde beyaz noktacıklar çıktı çoğu yer gebelik belirtisi diyor ama bilmiyorum acile kan vermeye gidecektim ama daha çıkmaz diye gitmedim sizde var mı belirtiler
DiplomaliEvHanimi Momof2child benimde 26ama 3aydir 2gun gecikio sapmadan hangisini ele alayim bilmiyom
Momof2child Deebg o gogusde cikanlar belirti bence ben ilk hamilelikte Oyle olmsdu.BELIRTIM ASIRI ACIKMAM GOGUSDE AGRI BUNLARADA PEK BELIRTI DEMEM AMMA
Kubra65 Deebg benimde yarın adet günüm göğsümde et beni gibi böyle sivilce tarzı şeyler çıktı ve normalde evet adet öncesi göğüslerim şişer hassaslaşır ama adete 1 gün kala geçer bu sefer geçmedi sanki geçmeyecek gibi
Deebg Momof2child bende bir kere boş gebelik sebebiyle kürtaj olmuştum o zamanda çıkmıştı böyle noktacıklar ama şimdi adet tarihinede daha çok olunca bilemedim inşallah güzel sonuç alırız
Deebg Kubra65 aynen bende de öyle şeyler çıktı çoğu yerde gebelik belirtisi diye yazmışlar ama bilmiyorum test yaptın mı
Kubra65 Deebg hayır yapmadım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum daha 5 aylık evliyim ve 3 aydır deniyoruz ama eşim çok istiyor onu üzmek istemiyorum
Deebg Kubra65 hayırlı haberler alırsın inşallah canım şu beyaz ben gibi şeyler düşündürüyor beni bir boş gebelik geçirdim o zamanda göğsümde çıkmıştı o benlerden şimdide çıkınca yine olabilir gibi geliyor bana
Kubra65 Deebg sen geçirdiğin için şimdi anlarsın az çok ben anlayamıyorum adet belirtileriyle aynı oluyor genelde ama beni de düşündürdü et benleri 😂hepimiz hakkında hayırlısı olsun canım