Bsrabargun Kızlar aşırı derecede özellikle akşam üstü bir başlıyor mide bulantısı ta ki gece uyuyana kadar ve istifra ediyorum.Sizler karşılaştınız mı böyle bir durumla ve ilaç ne içtiniz??
burcuburcu Bsrabargun 😔 kaç haftalıksın canım benim 7 haftada başladı 13. Haftaya kadar gözümü açamadım bulantıdan çok kustuğum zamanlarda gidip serum aldım malesef başka çaresi yok Allah yardımcın olsun 😔
MucizemE Bsrabargun ben de 7 haftalıkken başlayıp 13 hafta da azalmıştı şuan 17 haftalık olduk dramamine mide bulantısı ilacı alıyorum sabah akşam 1 tane bebeğe geçmiyor doktorum mide bulantın geçene kadar al dedi onu içersem yemek yiyorum çok şükür bulanmıyor çoksa doktorunla görüş bence Bebeğin tam gelişme zamanı birde ben havuç ekşi elma ayva yerdim çok bulandığında bunları da dene
Melegimveben Bsrabargun hamileliğimin başından beri çekiyorum aynı şeyi çok şükür 2 haftadır yok canım bitti bulantılarım 10. haftadayım bu arada 😂 midem bulanınca eğer çok rahatsız oluyorsam kusunca rahatlamayıp aç kalıyorsam kustukça midem daha çok bulanıyorsa o zaman hastaneye gidip serum takılıyordum onun haricinde hiç bir ilaç kullanmadım ama çok serum takıldım 7. hafta son serumumu takıldım sonrada çok şükür yavaş yavaş azaldı bulantılarım
MomF Benimde aynı şekilde. Doktorunla görüşmelisin. Ben doktorumun tavsiyesiyle Premesis kullanıyorum. Zencefil ve B vitamini içeren takviye edici gıda olarak geçiyor. (Günde 1 tane.) Ama ben sadece mide bulantımın olduğu günler içiyorum..
YldrayCansuBatmaz Hangi ilacı içtiysem ne yaptıysam mide bulantım asla gecmiyo yemek yiyemiyorum kaç gündür
Bsrabargun Melegimveben vallah iğrenç birşey gerçekten kötü bir durum canım yaa..Erkenden atlatmışsın ne güzel.👍