Melikekcr94 Merhaba Cuma günü bebeğimin kalp atışları yüksek diye hastanede müşade altında 6-7 saat yattım. Aynı gün geri çıktım 22 Eylül pazar günü kontrole diye geldim ve bebeğimin kalp atışları nts'de yine çok yüksek çıktı ama sancım hiç yoktu. Doktorum acil spinal anestezi ile doğumu gerçekleştirdi. Ben iyim ama bebeğimi küveze aldılar lütfen bebeğim için dua edin 🙏
58denizfatos60 Melikekcr94 rabbim şifa versin hayırlısıyla biran önce iyi olsun annesinin kollarına kavuşsun yavrunuz çok geçmiş olsun
Prensesgeliyor Melikekcr94 geçmiş olsun bir an önce bebeğinizi kuvezden alıp ckarsiniz insallh saglikla 🙏 ciğer gelişimi için mi aldılar kuveze acaba
Minikkkuzummm Melikekcr94 Allah yardımcını olsun.. Sağlıkla çıkın inşallah.. Bebeğinizin kalp atışının yüksek olduğu Nasıl farkedildi.. Sizde bi şikayet oldu mu
Ayperii966 Melikekcr94 hiç korkma canım benimde ilk oğlum 34+5 te doğdu 16 gün küvezde kaldı ama onlar çok güçlüler emin ol hiç Bi problemimiz olmadı küçük dolmasından ötürü çok şükür şuan 2.5 yaşında 😊