Umutherdaimvar ayse_1608 daha okadar ilerlemedi hamileliğim ama arkadaşlarım başından sonuna kadar ağdaya gittiler canım bir sorunları olmadı
ayse_1608 Misskokulumm Misskokulumm yok hayır sürekli yaptırıyorum da gittiğim yer 7aydan sonra tehlikeli olabilir dedi teredütte kaldım cnm
_busraqok Benim son 1 haftam kaldı doğuma yarın gidip yaptıracağım hamileliğim boyunca yaptırdım hiçbir sıkıntı olmadı
sevval55 ayse_1608 yıllarca yaptırıyorum hamileliğimdede hic ara vermedim giderim ağdama 5 dk suruyor 1 ay rahatsın bebek poposu gibi
ayse_1608 sevval55 enfeksiyon kapma riski oluyomus diye duydum bide canın öncekine göre daha fazla yanıyomuş cildimiz hassaslasıyo çünkü ama başka care yok mecburuz
Eslina ayse_1608 yok canım ben kızımda son ayıma kadarda ağda yaptım hatta kuaföre gidiyordum son aylarımda göbeğiminden göremiyordum
Aynurkymk Hic birsey de olmuyor hamileliğimin ilk haftasından yapıyorum ve Suan karnım burnumda gene yaptırdım
Kevser_29 ayse_1608 29 haftaligim bugun epilasyonla yaptim inanilmaz acidi kanadi ya sonlara dogru napicaksam artik goremiyorumda gobegimden 😂😂
ayse_1608 @ Kevser_29 epilasyonla cok acı veriyo iyi dayanmıssın canım😂 en güzeli ağda yPtırmak göbişimizden göremiyoruz çünkü😂
Kevser_29 ayse_1608 yaptim ama gel bana sor bazilari da eşlerine yaptiriyolar ama ben hayatta yaptiramam ya agda da son zamanlarimda dusunuyorum caiz degil ama napalim ya 😐😐
mnli ayse_1608 kasılmadan dolayı erken doğumu tetikliyor diyorlar ama ben 33.haftamda yaptırdım geçen Perşembe bir sorun olmadı Cumartesi doktor kontrolüm vardı her şey normal dedi doktor doğuma kadar da yaptırırım diye düşünüyorum
berjerdekikaolikalev ayse_1608 Ben yaptırıyordum bir problem olmadı merak etmeyin hep ağda ile gidiyorsanız zaten tüyleriniz incedir ve kendinizi kasmazsınız acıdan
sebnemrah ayse_1608 Bn yaptirdim ama aşırı canim yandi bi dha yaptirmayi dusunmuyorum zaren gebeligin etkisiyle cabuk buyudu
Mavilianne ayse_1608 37 haftalığım canım 2 hafta önce yaptırdım bir sorun olmuyor bence. Yaptır rahat edersin ☺️
Asyagizem ayse_1608 39 haftadayımmm yarın sezeryan olacam ve yaptırdım bi problem olmadı olur diye bir bilgi mi aldın
ayse_1608 Asyagizem kesin bi bilgi degıl ama kuaforum enfeksıyon rıskı olur falan dedı ama ıntrnettede baya arastırdım sorun olmuyomus ılk defa yaptırmıyorum sadece 7ay doldugu ıcın korktum bıraz ama yorumları okuyunca yaptırıcam yapıcak baska bısey yok cünkü