mervisss130 https://eksiup.com/p/cj156952kdb9 Kızlar gebelik varmı? Adetime 2gün var testi yaptıktan 2 saat sonra böyle ikinci çizgi çıktı. Sizde görüyormusunuz çizgiyi?
Umutherdaimvar mervisss130 canım çizgi var ama iki saat uzun bir süre on dakikayı baz alıyorlar erken gebelik testi deneyebilirsiniz
Mart_annesi mervisss130 bence adetinin gecmesini bekle canım çunku bağzen erken gebelik testindede cıkmyor :))
zelis63 mervisss130 canm bende adet günümde yaptım bundan biraz daha belirgin çizgi çıktı vardı benmki darısı sana canm vardır büyük ihtimalle olmasaydı 10 saat kalsada çıkmazdı
Seda_123 mervisss130 10 dk sonra çıkan çizgiler gecersiz sayılıyor süresi geçiyor çünkü hem silik çizgi olsa bile tam t nin altında değil çizgi bence bi kaç gün daha bekleyin
Berrin123 Tugcen inşallah vardır ama benim de bir ay ilk başta tek olup birkaç saat sonra çifte dönmüştü. Silik falan da değildi netti. Ama hamile değildim. Kesin vardır, yoktur diyemeyiz
Tugcen Deletedmom00170 nasil gecersizse ben32 haftalik hamileyim.Cunki bendede bir kac saat sonra belli olmustu cizgiler.
asimyagmur mervisss130 canım bazı testler yaniltabiliyor bence güvenme git kan testi ver.Ben adetken hamile kalmışım haberim yoktu adetim gecikmedi düzenli olurum her ayın 28 inde ama ben kasık ağrısından doktora gittim hamile olduğumu öğrendim 😊