Mrbrn Kızlar merhaba. Bazı yiyeceklerin rahim agzinin açılmasını etkilediğini okudum. Maydanoz, kekik,adaçayı,tarçın,kimyon,nane vb. Sizin başka bildiğiniz varmı meyve sebze baharat??
Kbrbydkk Mrbrn bende serklajlıyım ama maydonoz vb. belli başlı şeyler haricinde herşeyi yiyorum aslında. Abartılı yemedigim sürece sıkıntı yok diye düşünüyorum
Kbrbydkk Mrbrn valla ben önceki gebeligimde öyle dikkat ettim ki resmen sakınan göze çöp batar dercesine ders aldım. O yüzden çok da pimpirikli olmamak gerekirmiş. Aşırıya kacmayin yeter👍
kitapkurdu Kızlar hareket kısıtlığı oluyor mu dikişten sonra. İlk gebeliğimde 13 haftamda suyum gittiği için bebeğimi kaybettim. Yine hamileyim. Doktorum 12 haftada kısalık var mı diye bakıcam dedi. Hiçbir bilgin yok o yüzden soruyorum
Bserappp online_mom bende öyle biliyordum anansın anlamsız kanama yaptırdığını duydum o yüzden çok yemedim nar da antibiyotik etkisi varmış erken dönemler de düşüğü tetikleyebiliyormuş ne kadar doğru bilemem :)
online_mom Bserappp ananas pek sevmemde açıkçacı yararı var diye yemeye calısıyodum 😂🙈 nar çok severım ya araştırıcam 😌🙄🙏