Deletedmom0320 Yagmurferdic katılıyorum yazdıklarınA canım. Teşekkürler söylediklerin için♥️♥️♥️♥️😘😘😘
Rapunzel2019 Deletedmom0320 12 haftalıkta söylenilen yanlış çıkma payları var malesef. Bana 12 haftalıkken erkek gibi dedi, sonra kız gibi dedi, sonra tekrar erkek gibi dedi 😁 En son detaylıya girince inandım. Erkekmiş.
Rapunzel2019 Deletedmom0320 işte kız çocugunda kusuyormuşsun sözde , erkek rahat geçermiş. Yok öyle bir dünya, oglum olacak ama ilk üç ay kustum..
Nuraslanklc Deletedmom0320 yanına bi isim daha verebilirsin demiş ikinizin ortak kararı olması daha iyi😌 ikinizinde ilkse ikinizinde hevesleri var bence anlaşabilirsiniz kayınvalidenin ismi ne konursa da kullanmazsın kendi istediğin ismi kullanırsın ikinizinde gönlü olmuş olur
Gulmira21_ Mucizegibi aynen canim karsilikli sevgi bir birine karsi anlayisli olmak ailede huzur mutlulugu gətirir😍😍😍🤗🤗🤗
m_ersoyy Çin takvimine göre, Rus takvimine göre Belli olmuyor cinsiyet. Bekleyin bakalım, 16. Hafta netleşir. Şimdiden karalar bağlamanın bir manası Yok ki, erkek olursa sorun çözülecek mi ? Kayınpeder ismi mi diyecek eşin? Stres çoçuğa da zararlı.
Mavilianne Deletedmom0320 Önce hayır istemiyorum dedin mi ? Demediysen zaten şuan desen bile. İlla koyucam diyebilir. Benim eşimde 3 senedir babasının adını istiyordu. Oğlum olacak Necati babasının adı. Asafı da ben istedim Necati Asaf olacak. Herkes Asaf diyor mesela kendi akrabaları bile. İkimizin de gönlü oldu yani.
Ayseysf Daha belli bile degıl benımkini çin takvim kız göstermişti ama erkek olucak belli olmadan bu kdar stres yapmasanız keşke bebege de size de zarar