DiplomaliEvHanimi bayadir beyaz akintim devam ediyo sag gogsum de uclarida birden agri giriyo sonra gidiyo 3,4gundur de sag bacagim kasigim bacagimi kalcaya baglayan kemigim cok agrio toparliyom adetim normalde 26si ama 3aydir hic sapmadan 32gunde bir oluyorum. Benim icin dua edermisiniz nisan ayinda kurtaj oldum. Bu ayin 30u evlilik yildonumumuz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dua en buyuk seydir birbirimize dua edelim ❤️
Aturkk DiplomaliEvHanimi Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah isteyen herkesi evlat sahibi etsin 🤲🏻♥️
beyazguvercinim33 DiplomaliEvHanimi inşalllahhhh gebesindir bacım Rabbim hiçbir yuvayı meyvesiz koymasın
ipekveannesi DiplomaliEvHanimi Rabbim sana ve senin isteyen her kadına nasip etsin dilerim en yakın zamanda sende bu duyguyu tat 💕
Kupra Rabbbimmm gonlune gore versin 🥰 birde bebek versin bizim gibi gün sayasin ne zaman gelir diye 😘
DiplomaliEvHanimi Kupra 🥰😍yaaa. İnsallh saglikla hepimiz Allh sanada kokusunu tez vakitte duymayi nasip etsin
Ozgehasan DiplomaliEvHanimi Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah canm inşallah esine mucdeli haberi o en mutlu gununuzde vererek mutluluğunuza mutluluk katarsiniz inşallah❤
sevgitekes DiplomaliEvHanimi inş hayırlısı sağlıklı evladın olsun bizimde 30 eylül evlilik yıldönümü bir sene oluyo senin adını burda görüyorum inş olur diyorum bende aralıkta kürtaj olmuştum
Deletedmom00170 DiplomaliEvHanimi Rabbim hayırlisindan versin Hazır olduğumuz zaman gondersin miniklerimizi inşallah😘
Nursubasi DiplomaliEvHanimi hayırlısı kuzumm umarımm vardır rabbim en tez zamanda hayırla sağlıkla bir bebek nasip etsin inşallah sana 🎈🤲🏻