Mrvkdr05 10 haftalık gebeyim dünden beri akıntım var başta şeffaf beyaz şeklindeydi şimdi çok açık kahverngi leke geliyo peçeteye yaşayan varmı acaba 😟😟
Mebos Mrvkdr05 eski kanama alanı vardır belli ondan dolayı içindekini atıyordur eminimki progestan kullandın mı hiç doktoruna danışaçsana canım
Fasulyeveannesiii Mrvkdr05 çok afadersin ama eşinle birlikte oluyorsan olabilir ilk üç ay doktorum bize ilişkiyi önermemişti
Hamzaeymen_donmez 31 haftalık hamileyim baştan beri hep var bı çare bulamadım doktora sordum hamilelikte olur dedi
Mrvkdr05 Kahverengi bile denilmez ama sonuçta bi renk değişikliği var kiremit Rengi gibi bişiydi korktum doktora gittim fitil verdi bebekte iyidi çok şükür 🙏
duyguyilmaz Bence doktora gidin normal seffaf vsdir cunku. Belki kirmiziya donecek, risk almaya deger mi😞
Mucize001 12 haftada kanama basladi 3 gün sivi kan seklindeydi.coraspirini biraktik kan sulandirivi igne kullanıyordum on gün onuda bıraktık.sonra yaklaşık iki haftadır istemsiz sivi bosalmasi gibi islaklik oluyor kahve leke ve beyaz pihtilar düşüyor. 3 doktora gorundum.yoğurt suyu ile sil diyende var travazol kullan diyende fitil yazıldı ama riskli gurup ilaclarindan diye kendi doktorum kullandirmadi.