Elif_12 Slm arkadaşlar park yatak kullanıp memnun kaldığınız site veya marka varmı uzun süre kullanılabilecek fazla ağırlık taşıyan
AzraCaglar Elif_12 Ben 3 senedir kullanıyorum ve çokta memnunum. Prego markanın cosmos modeli benimki. Şimdi ikinci çocuğum için kullanıyorum
PembeKoala Elif_12 bende prego olimpia aldım henüz kullanmadım ama kurdum görüntüsü ve kalitesi güzel görünüyordu tavsiye ederim
dyt_ayse Ben Kraft north aldım çok zor karar veren bir yapım var ve iyiki bunu almışım diyorum tavsiye ederim
26mrv Park yataklarda bebekler uzun süre yatıyormu bende bunu merak ediyorum şu sıralar bende araştırma içindeyim
sdsd kraft north aldım, hem görünüşü güzel hem renkleri 😊 park yatak sevmeyen biri olarak iyi ki bunu aldım dedim,
Benimcanimoglum_55 sdsd park yataklar sallanabiliyor mu ben magazada baktim hic sallanmiyordu o yonden sogudum biraz
sdsd Benimcanimoglum_55 evet özellikle sallanan model almaya calıstım, altında aparatı var sallanabılıyor, ebebekte bakmıstık sadece kendi markası olan 3 üründe sallanma özelliği vardı pek seçenek yoktu sabitti genelde