Zeynepzz Meren429 canım ben ığdırda yaşıyorum burada özel olarak en ilgili doktor abdulhamit bozyiğit, devlet hastanesinde de burcu hanım ve raşit bey var
YgzAlp2536 Meren429 ben erzurumluyum. Karsta yaşıyorum tuncay ok var özel kliniği var ben kontrollerme oraya gidiyorum devlette bildigim doktor yok. Ama erzurum özel buhara hastanesi ne gidebilirsin. Ben de doğumu inşallah orada düşünüyorum.
Gurbetkusu Merhaba bnde igdirda yasiyorum doktor cok skntili gerckten devlet hastanesinde muayene olmak cok zor asiri kalabalik ama dr alper tosun dr abdulhamit bey ve dr mahmut aksin var ozel klniklrri var bu doktorlarin bi de bulut hastanesinde de sitki bey var
Meren429 Gurbetkusu fiyatlar nasil ben kars kagizmandayim asker esiyim. Kars yolu daha kotu igdir dusunuyorum ama iyi bir doktor bulmam sart
Gurbetkusu Meren429 Erzurum size daha yakin ve daha iyi olur bnce burda klnikler 150 lira sanirim Erzurum da Ozel Buhara i col tavdiye ediyolar
Zeynepzz Meren429 arkadaş haklı erzurum daha mantıklı ama gitme imkanınız yoksa buraya devlet hastanesine gelin burcu hanımı doğum konusunda herkes övüyor. İki ay önce arkadaşım doğum yaptı devlet hastanesinde burcu hanımdı doktoru çok çok memnun kalmış bulut hastanesindense devlet hastanesi daha iyi daha ilgili
Zeynepzz Gurbetkusu klinikler 150 lira ve doğum içinde bulutla anlaşma yapıyorlar kimse kliniğinde özel ilgilenmiyor zaten ilk gittiğinde çok üstüne düşüyorlar diğer gidişlerde umurlarında olmuyorsun
Meren429 Gurbetkusu esim asker oldugu icin surekli izin alip kontrollere gitmek zor erzuruma. Oyuzden erzirum dusunmedim
Gurbetkusu Zeynepzz Burcu hanim cok iyi bi hekim ama ilgi az tabi yogunlukdan nasil ilgilensin hakli olarak kac haftaliksnz
Meren429 Zeynepzz sakaryalıyım doguma brlki memleketime gidebilirim son ay. Daha karar vermedim. Kontrollerim icin iyi bi doktor ariyorum. Ilgilensinler istiyorum devletleri oyuzden cok istemitorum ama iyi bi doktor olursada hayir demem
Meren429 YgzAlp2536 tuncay beyi duydum aslinda onuda düşündüm tavsiye edermisiniz. Erzurum benim icin uzak olur ya kagizmandayim cunku
YgzAlp2536 Meren429 ben çok memnunum öğrendiğim günden beri tumcay bey e gidiyorum muayene ücreti 120 lira Sorularıma gayet sakin cevap veriyo zaten herşeyi açıklıyo kafamda soru işareti bırakmıyo
Sgoze Merhaba arkadaşlar bende ığdıra yeni taşındım bulut hastanesinde tayfun bey vardı ona gidiyorduk o ayrılınca abdulhamit beye gittik ve en başından gitmediğme pişman oldum iyi bir doktur🙂