Eagle564 Hamilelikte namaz kılan arkadaşlar. Son 3 aydayım. Yani 32. Haftadaym. Oturup secdeye giderken biraz zor oluyor ama sanırıö sağlık açısından problem olmaz değil mi?
azizeguneyy Eagle564 normal oturarakta namaz kılınıyor benim yengem hamileyken önüne tabure alır seccadesini tabureye serip kendisi koltuğa oturur öyle namaz kılardı göbeği engel oluyordu yerde kılmasına
Misskokulumm Eagle564 benim o konuda çok sıkıntı olmadığı için rahat kılabiliyorum ama secdeye giderken ellerini önüne koyup hafif kafanı öne doğru eğerek de kılabilirsin Rabbim o şekilde de kabul eder inşallah ❣
Sumeyye_g Eagle564 hayır canım bi sorun olmaz oturuyorsan bile zorlanıyorsan göz ucuyla da yapabilirsin diye duymuştum önemli olan kılmamız allah kabul etsin inşallah
Eagle564 azizeguneyy Sübhanerabbiye'l-azîm derken nasıl yapıyodu. Secdede kafayı koyma yeri falan nasıl acaba
Mucizegibi Canım ben 9. Aydayım son 1 aydır oturarak işaret ile kılıyorum..rüküdeyken ellerimi dizime koyup hafif başımı eğiyorum..secde yapacağım zamanda ellerimi secdeye gideceğim yere koyup başımı rüküdeykenkinden biraz daha fazla önüme eğiyorum☺️
Nagihann23 Ben 28+4üm hala ayakta kılıyorum ama zorlandığın zaman yere serip seccadeyi yerde oturarak kıl koltukta oturarak değil. İnternetten izleyebilirsin nasıl kılındığını
Mrv_ycgl Eagle564 24. Haftadayim benim bile yavaştan zorlamaya başladı ben danişmistim iyice zorda kalirsan öyle oturarak kil dedi şimdilik sabrediyorum. Oturarak kılmanın tarifini de yaptı bayan
Seda_123 Eagle564 Canım oturarak namaz kılabilirsin hamilesin sonuçta ayakta kılmana gerek yok kendini zorlama
Eceyavuz Eagle564 bende dün bu soruyu anneme sordum secdeye giderken canim çıkıyor ve malesef tam olmuyor cunku diz kapakları birbirine değmiyor araları baya baya uzak 🙄🙄 allah kabul edet insallah
Eagle564 Eceyavuz bende bacaklarımı açmak zorunda kalıyorum ama bana sanki alnımı secdeye koymadan olmazmış gibi bi his geliyo. Oturarak allaha nasl secde olucak 🙁 Bacaklarımızı mecburi açıyoruz allah kabul etsn