Aslgly Esesen evet ayrıcalık olması gerekiyorsa kız ailesinin olması gerekir. onun kızı taşıyor karnında. ağrısını sızısını çekiyo. evi çekip çeviriyor. bu bana yaptığının aynısını kızı gelin gittiği yerde yaşar inşallah :D
Esesen Aslgly inşallah canım inşallah. Ben de erkek bebek bekliyorum ama kesinlikle karşıyım buna. Erkek olacağını her öğrenen sevindi dedim niye seviniyorsunuz öyle kız olsa ne olurdu. Saçma saçma hareketler diye azarladım hatta😂 çok karşıyım bu ayrımcılığa kaynanama bile laf ettim
Aslgly Rukenservet düşünmedim değil ya yemin ediyorum. başa kendi ismimi yanına ayşeyi koyup onu delirtmeyi :D ama uyumsuz oluyo. benim ismim Aslı
Rukenservet Rukenservet önce kendi ismini yanına eşinle bi isim beğen bunlar kimliğinde olsun Ayşe ismini de yalandan he he koyduk de dalga geçer gibi ismini acil bul hastane çıkışı nevresim setleri Emzik ve zincirleri çikolata acil isimli sipariş ver doğduktan sonra kimliğini hemen çıkart o kadında öyle kalsın
Rukenservet Aslgly olsun Aslı yı sonuçta sadece resmî olarak kullanacak sen diğer ismi acil bul sare çok güzel
Rukenservet Bak birde belli sen çok takıp sinirlisin aynı benim gibi ben bir ton sorun yaşadım en sonunda umursamadım takmadım bi halttan saymadım hı he tabi diye geçiştirdim hep kendi bildiğimi yaptım onlarda benden el eteklerini çektiler sakin ol sakinlik karşıdakini çıldırtıyor sen içinde fırtına kopar sonra çık kimse yokken ağla ama omların karşısında alaycı Gül umursama
Rukenservet Kızım Olsaydı aklımdaki isimleri yazayım sana hüma, deniz, Gökçe, zümra, sare, sara, firuze, şehrazat 😀Anlamlarına da bak canım
Basak1903 Aslgly kimliği çıkarak olan babası istediğiniz ismi yazdırsin ve Kendi üstüne alsın bu durumu oğluna bişey diyemez bence...
Birsennce Artık hastanelerde kimlik çıkarmak için birimler olacak diye okudum. Doğum belgesini kimseye verme git kendin koy adını çıkart kimliği canısı. Ne yapabilir ki sen yaptıktan sonra iş işten geçmiş olacak. :)
Aslgly Birsennce evet işte bende onu duydum. ve doğum belgesini dışardaki babaya veriyorlarmış. elinden kapar gider biliyor musun yemin ederim
Damla0x Aslgly Ay şu an ben acayip sinir oldum kaynanana, artık devir değişti kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, böyle birşeye izin verme Ömür boyu çocuğuna o isimle hitap ediceksin ☹️☹️
Aslgly Damla0x yaa ne kadar güzel bir isim. düşünsenize kızlarımızın aynı okulda olduğunu. ada ve ayşe ajhahaha :D ağlancak halime gülüyorum vallahi yaa