Bsrozdmr1305 Arkadaşlar bana yardımcı olun adetime tam bir hafta var peçete sildikçe gelen kahverengi akıntım var yerleşme olabilir mi ki
Ireml Bsrozdmr1305 benim önceki gebeliğimde tam adet günü gelmişti ve şimdi de adetten 4 gün önce geldi gerçekten yerleşme kanamasiymis🤭
Seda_123 Bsrozdmr1305 Benim adetime 2 gün kala gelmişti yerlesme kanamasıymış 23 haftalık hamileyim şu an insallah sizinde vardır 😁
Bsrozdmr1305 Yaaaaa ay hiç belirti Yok ne adet ne gebelik şuan iki de bir gidiyorum damla damla geliyor
Ireml Bsrozdmr1305 inşallah canım rabbim gönlüne göre versin tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin.insallah ❣
Bsrozdmr1305 Seda_123 İnşallah yaaa rabbim sizinkini bağışlasın bana da hayırlı bir evlat nasip etsin 🥰
EzgiRima Merhaba bende adetime 1 gün kala kahverengi lekelenmelerim olmustu. Cevremdekiler hamilesin dedi hemen doktora gittim gerçekten de hamileymisim. Kişi kendini biliyor zaten. Ben daha önce hiç böyle olmamıştım. Allah isteyen herkese versin
Bsrozdmr1305 EzgiRima benim de daha bir hafta var ama emin olamadım acaba tam olarak sökülmedim mi devamı mı gelecek diıyorum 😑 bi yanım keşke hamile olsam diıyorum