Smyy018 en son ağstosun 27. sinde adet oldum şuan 1 hafta var daha adetime. ben her ay aynı gün adet olmam bu arada 2-4 gün arası oynuyor. yani bir birgün 28 olurum birgün 27 birgün 29. yumurtlama döneminden beri adet olcakmışım gibi karın ağrısı. bi başladımıydı baya ağrıyor durdumuydu bişey yok. bel vs sırt ağrısı normal aşırı şiddetli değil. hafif ara ara mide bulantısı. ve ben yemek yiyen bir insan değilim bu aralar canım deli gibi pilav cekiyor bir kac gün günde iki tabak dolosu pilav yedim üstelik pişmesini beklemeden. sürekli canım bişey istiyor. ama nezaman canım bişey isteyip yesem, yedikten sonra midem bulanmaya başlıyor. karnım da bayadır şişlik var. bu gece mesela midem okadar yandı ki anlatamam kalktım tuvalete gittim tekrar yattım. mide yanmasıyla beraber midem bulandı bi an kusacam sandım. sizce hamile olabilirmiyim yada belirtiler cokmu erken. eğer hamileysem 4. haftada olmam gerekiyor ...
haticegklp Smyy018 bence bir test yapmalısın veyatta kan testi yaptrmalısın en güzel sonuca bu şekilde varırsın
Esra85 Smyy018 hamile kalmayı beklerken herşeyi hamileliğe yorardım. Zor oluyor her ay umutlanmak. Hic bir belirti düşunmedigim ay hamile kalmişim insAllah hamilesinizdir. Dediginiz şeyler psikolojikte olabilir. En iyisi kan testi vermek
Esr36 Erken gebelik testi alip yapabilirsin onda varsa cikar insAllah ama ilk zmanlarda grnel olarak istahsizlik olur Rabbim nasip etsin