BhrBrfn 31+4um doktorum 2 3 gun once bebek iri ve hafıf suyunda artıs var dedı. Aclık tokluk sekerıme bakılmasını ıstedı.Seker yuklemesı yapmıstım bsey cıkmamıstı bu arada.Dıyet yapmamı istedi benden. Bende arastırmak ıstedım ıster ıstemez korktum.Erken dogum rıskınden bahsedıyor. Böyle olupta zamanında doguranlar varmı ?
Lindam BhrBrfn benim de suyun fazla 25 haftalığız ama bende gebelik şekeri çıktı. Diyet yapıyorum şuan. Diyet yapmazsan suyun artmaya devam eder dedi doktor. Bebeğim haftasıyla uyumlu ilerliyor
Dane_1 BhrBrfn benim 22. Haftadan beri suyum fazla şuan 39. Haftadayız hala Doğum bekliyorum kalbinizi ferah tutun sadece bir ihtimal erken doğum riski
Arzymn BhrBrfn benim de oğlumda suyum artmıştı son haftalarda. Şeker yüklemem yğksek çıkmıştı. Çok şükür sağlıkla doğdu oğlum şimdi 11 aylık gayet de sağlıklı. Tek sıkıntım karnım çok büyüktü ve artık kendimi talıyamıyordum.
Tugceee123 BhrBrfn beni de 29 haftalıkken korkuttular sonra kendi doktoruma gittim bu haftalar en yüksek seviyesinde olur dedi için rahat Olsn hiç bir sıkıntı olmaz dedi 34. Haftaya kadar yükselip sonra düşecek dedi sadece için rahat etsin diye söylüyorum tatlı şeyler tüketme fazla meyve yeme bol bol su iç yediklerine dikkat et birsey olmaz evel Allah 🙏😇
BhrBrfn Lindam ben seker yuklemesıde yaptım sekerım cıkmadı.Sımdı 3q haftalıgım hafıf artmaya meyıllı dedı bebek ırı dedı .Banada dıyet verdı .
Saniye85 Merhaba ben de 28. Haftadan beri su fazlalığıyla uğraşıyorum😔 şuan 36. Haftadayım çok şükür.Bir de serklajlıyım doktorum sürekli su fazlalığı erken doğumu tetikler dedi korkuyla geldim bu günlere.Bebek de iri,şeker yükeskliğinden kaynaklanıyormuş.28. Haftadan beri yarı aç geziyorum meyve,beyaz un,tatlı ne varsa kestim çok dayanamazsam da bi lokma fazlası yok.İncir,üzüm,kayısı,kavun,karpuz,muz bunlar en hızlı yükseltip suyu arttıranlarmış.Hiçbişey yemediğim halde sadece bi kere 190’a düştü suyum.Sonrasında tekrar 200’lere geldi.şuan 210.😣 sizin kaç?
BhrBrfn Saniye85 kac oldugunu bılmıyorum ama bebek ırı dedı suyunda artmaya meyilli dedı .Seker yuklemesı yaptım bısey cıkmadı .Sımdı yıne aclık tokluga bakıyor sonuclar carsamba cıkcak.Banada bahsetti erken dogum rıskınden bende korktm .Ve dıyet yap dedı bende açım resmen onu yeme bunu yeme ne yıcm blmym .Soyledıklerınıde yiyince doymuyorum ki .
Lindam Saniye85 36 haftalıksanız korkmayın artık bence benim 25 hafta ve ben de çok korkuyorum. Şuan meyve hiç yemiyorum hamur işi tatlı çikolata yemiyorum. Yemezsek artmaz değil mi?
Dane_1 BhrBrfn evet bebeğim biraz iri 1 hafta kadar önde şeker yüklemesi yaptırmıştım şeker çıkmadı diyet falanda yaptırmadı doktorum hala da suyum fazla
BhrBrfn Arzymn benımde aynı işye 2 3 hafta onde .Sizde diyet yaptınızmı acaba kusura bakmayın cok sey soruyom ama korkuyorum o yuzden daha 31.haftadayım cunku erken gelmesın😏
Arzymn BhrBrfn estağfurullah canım sor tabiki, doktorum yap dedi ama ben yapmadım desem yeridir ki 20 kilo aldım. Ama benim durumum yanıltmasın seni, herkes aynı olmayabilir , doktorunun söyledikleri daha önemli
BhrBrfn Lindam 36 degılım ıste keske son zamanlarım olsaydıda rahat olsaydım daha 31.haftanın ıcındeyım bir ay sıkmam lazım kendımı ınsallah artmaz .
Saniye85 Lindam evet çok şükür,biraz rahatladım ama yine de dikkat ediyorum 38. Haftayı vs görsek çok daha iyi olur inşallah.Yemeyince düşüyor evet.
Terziterazi Lindam benim de sütun artmış biraz dr tatlı yeme çok dedi bende yemiyorum sadece kavun üzüm muz vs yiyorum dedim dr da işte kavun da yapmış olabilir dedi bu detaylı bakan söyldi kendi drumda azalt bu ara dedi yani kısacası masum gördüğümüz meyveler yükseltiyor
Terziterazi Lindam benim de sütun artmış biraz dr tatlı yeme çok dedi bende yemiyorum sadece kavun üzüm muz vs yiyorum dedim dr da işte kavun da yapmış olabilir dedi bu detaylı bakan söyldi kendi drumda azalt bu ara dedi yani kısacası masum gördüğümüz meyveler yükseltiyor
Arzymn Lindam ne diyeti , eşşek kadar yedim, sonuç 20 kiloyla finale kaldım. Şimdi kızımda 9 kilo aldım, 33. Haftamdayım. Diyet de yapmadım, bişeyden de kısmadım, dikkat de etmedim.Hamilelik çok saçma sapan bişey yahu 😁
BhrBrfn Lindam gecen gun ogrendım tam arttıda demedı aslında artmaya meyıllı bebek ırı dedı 31.haftanın ılk gunu
BhrBrfn Arzymn Aynen oyle herzman hamıleyız sankı... Birde dıyet tamam bızım ıcın olabılır ama cok sacma .Bazı yıyeceklerde gozum kalıyo, aklım kalıyo daha kotu bence oyle 😁