Merer canım geçmiş olsun öncelikle. İnşallah doğru değildir yanılma payları çok büyük ultrasonda. Ki böyle bişey kesin olsaydı çok daha erken farkedilirdi diye düşünüyorum çünkü taramaların bozuk çıkıyor. Sonrasında amniyosentez falan isteniyor hatta. Benim görümceme dediler. Başı bedeninden 2 katı büyük dediler. Doğar doğmaz ölür dediler. Normal doğuramazsın dediler. Senide zehirler dediler. Ve istanbul ordu ankara bir sürü hastaneye gitti hepsi aynı şeyi söyledi. Ama bebeği sapasağlam doğdu. Arkadaşıma da söylediler. 12.haftadan itibaren anlaşıldı. Onda spina bifida da vardı. Ama doğurdu aldırmadı. Aldırmadığı için eşi boşanmaya kalktı herkes üstüne gitti. Doktorlar bakmak istemedi. Ama o da abarttıkları korkuttukları gibi doğmadı. Normal bebek gbiydi. Onalrın anlattığı yaratık olarak doğcaktı haşa. Ama çok güzel bi bebekti. Doğunca ameliyat oldu bayağı iyiydi de. Kendi hastalığından bişey olmadı ama ciğerleri enfeksiyon kapmış o şekilde kaybetti. Ama kalbini ferah tut. İnşallah öyle birşey yoktur. Çok fazla duydum böyle söylenip sağlam doğan. İnşallah sağlıkla sıhhatle alırsın yavrunu