07052019 Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır göbek deliğim ve çevresinde ağrı var. İlk günler dinlendikçe geçiyordu ama özellikle 2 gündür sanki geçmiyor gibi. Hani böyle mekik çekeriz de et kesiği olur ya öyle bir ağrı var hareket ettikçe. Akıntı, kanama veya bebeğimde hareketsizlik yok. Kasıklarımda da ağrı yok. Sadece o çevre. Yaşayan var mı? Kimisi normal diyor, kimisi hiç bilmiyor. Doktor kontrolüme de 10 gün var. 24+5 im bu arada.
seyda0606 07052019 benimde vardı canım başından itibaren. Nette karın büyüdüğü için diyordu ama ilk zamanlarda acıyordu. Abdest alırken içini temizleyemiyordum bile. 24 haftalıkken doktora gösterdim. Normal dedi iki haftaya geçer dedi. Orayı bi sibop gibi düşün falan dedi. Gerçekten de yeni yeni geçti 30 haftalığım
Akademisyenanne 07052019 ben de 25 haftaligim birkac gundur ayni agriyi yasiyorum. Carsamba kontrolum var sorcam doktora. Gobek deligim icerdeydi. Disari cikmis. Bir tuhaf olmus
07052019 seyda0606 aynen dokunamıyorum bi de ayıptır söylemesi koku yapıyor. Ben daha önce bi de ameliyat geçirmiştim, göbek deliğimden girilmişti içeri. O yüzden mi acaba diye de düşündüm. İnşallah geçer. Gittiğimde doktora sorucam ama endişelendim biraz..
seyda0606 07052019 aynen canım anlıyorum belkide bizim ondandır çünkü bende safra kesemi aldırdım kapalı ameliyatla. Benmde aynı. Görüntüsü de çıkıntılı duruyor. İlk bebeğimde böyle bişey yaşamamıştım demekki ameliyatlı olduğumuz için
07052019 seyda0606 benim de safra kesesi ameliyatı. Belki ondan olabilir. Ben normalde de kilolu olduğum için baya içerdeydi göbek deliği. Tam dışarı çıkmış gibi değil ama baya bi küçülmüş durumda şu anda. Umarım geçer benim de 🙄🙄
07052019 Akademisyenanne bu haftalarda başlıyor demek ki ağrı. Ben de gittiğimde sorucam. İnşallah çabuk geçer. Ne kadar önemsiz bile olsa bi yeri ağrıyınca hep tedirgin oluyor insan 🙄