mrs_kelebek Merhaba, ben bugün tam 11 haftalığım ve hiç kilo almadım bazen yarım kilo eksilerdeyim bazen aynı kilodayım. Merak ettim sizler kaç kilo aldınız?
BGLM mrs_kelebek Bende o haftalarda hiç almadım canım kusmam bulantim olmadığı halde daha kilo bile vermiştim şimdi 23 haftaliğım 3 kilo almışım
SabriyeSrdar mrs_kelebek Çok normal canım zaten ilk 3 ay kilo almıyorsun veya 1,2 kilo alıyorsun kilo verenler bile var
Ecemsbaby mrs_kelebek ilk 3 ay alınmasa da olur canım ben 1.5 kilo verdim hastane tartısını baz alıyorum, hesap daha iyi oluyor 😊
Yagmurrrr mrs_kelebek ilk 3 bende aldım bulantılarımda çoktu ama 3 den sonra iştahım açılmaya başladı ve almaya başladım artık
Sermec mrs_kelebek 12+5 im kilo vermedim cok şükür almadım da 10. Haftaya kadar bır sey yiyemedim hep kustum 2 haftadır yiyorum ama kilo alamadım 46 kiloyum maalesef 🙂
Sema12 mrs_kelebek ben ilk gebligmd onemsemedm yedm we mide bulantm olmadi kilo aldm ama bu gebeligmd ilk 4 ay mide bulantisindan hcbirsey yiyemedm 2 bucuk kilo werdm , suan 22+5im we 3 kilo almisim bile hemen 🤔🙄🙄
Berrin123 mrs_kelebek 16 hafta 5 günüm. Ben de senin gibiyim verdim bile 1 kilo civarı. Kusmam falan da yoktu ama almadım yine de. Doktor sorun yok dedi bebek de iyi
BeybininAnasi 5 kilo verdim. Ben zaten kiloluyum, hayatımda ilk defa kilo almaktan korkuyorum. Bakalım son aylardan korkuyorum asıl. Salı günü 15. Hafta doluyor
madl41 mrs_kelebek 14. Haftama kadar aynıydım hiç kilo almamıştım 21. Haftamda 3 kilo almıştım şuna 31. Haftamdayım toplam 10 kilo almışım. Asıl kilolar 25-26. Haftalardan sonra yani 6. Aydan sonra alınıyor 🤷♀️