ylzaht Gebelikte suyu fazla olup bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alan var mı? Suyum fazla ama nedeni bilinmiyor 😥
Adelina ylzaht bende bilmiyorum canim😐oyle sorunum olmadi,sadece suyum bulanik dedi doktor ilac yazdi konturole gidecem yakinda
Pavlov ylzaht kaçıncı haftadasınız? Genelde gebelik şekeri olanların fazla oluyor, bakıldı mı sizin değerlerinize?
Ilknur_emin ylzaht benim kuzenimin suyu fazlaydi hatta d9gum vaktinde azalmamis bile ama vaktinde sağlıklı bir normal doğum yaptı kuzum
Yldzeyll Doktor kontrolü altında olmanız lazım diye biliyorum su fazlaliliginda doğum başladığında anlamayabiliyormussun diyolar yine de tam bilgiye sahip değilim doktorunuza danışın 😊
Karakurt Arkadaşımın suyu 2 ay önden gidiyordu ve çok sağlıklı bi şekilde aldı kucağına korkma cnm Allah’ın izniyle alırsın kucağına bebegını
Esesen ylzaht ondan şeker yüklemesi için çok önemli yaptırın diyorlar canım 😥 keşke yaptırsaydın ona göre diyet uygulardın ben yaptırdım şeker, meyve, beyaz ekmek minumuma indirdim
Umutherdaimvar Şeker olunca fazla olurmus diyorlar canım, Allah sıkıntısız şekilde sağlık sihhat ile kucağınıza almayı nasip etsin inşalllah🙏🏻
Esesen Emel1234 su azlığı hakkında şöyle bir şey okumuştum bebeğinde günde belli bir idrar yapıyormuş eğer su azsa az idrar yapıyor demekmiş üriner sistemiyle alakalıymış bu da. Ama her durum farklı tabi bol bol su içmeye çalışın
Emel1234 ylzaht benim arkadaşım öleydi tatlı yemedi pilav olsun dondurma tatlı türleri hiç birini sonra düzeldi yememeye bak ağzına bike surmuyordu
Esesen ylzaht benim bildiğim gebelik şekerinde su fazlalığı oluyor şeker yüklemesi yaptırmış mıydınız? Yaptırmadıysanız şekerli ürün tüketmeyi kesin meyvedir, pekmezdir, beyaz ekmek tüketmeyin
Emel1234 Esesen sağol canım bende öle yapıyorum günde 2 lt içmeye çalışıyorum bu seferde habire tuvaletten çıkamıyorum
Slinn ylzaht şeker yüklemesi istemedi mi doktorun? Benim de suyum fazla şeker çıktı diyet yapıyorum şimdi. Bebek te iki hafta önden gidiyor gelişimi. Erken alıncak bunun için.