Mervemehr hamilelikte doğumdan sonrasıda güzel ama doğumdan sonrası zor bir süreç . Lohusa depresyonu olmasada hafiften bende korkuyla geçirdim. Keşke yapmasaydım kocamla evliliğin biraz daha tadını çıkarsaydım bile dedim. Sorumluluk büyük eve kapanıyorsun sürekli süt gelcek emsin diye uğraşıyorsun (göğüslerin yara oluyor hatta kanıyor önlemini al mutlaka) 2 saatte bir emzirme olayı ve uykusuzluk derken tam emzirmeye alışınca gaz sıkıntısı boy veriyor. Benimki 40 ı çıkana kadar sabah eZan da uyanırdı akşam 8 e kadar uyumazdı cin gibiydi. Lohusalığım çok zordu. 10. Gününde şiddetli ağrıyla acile gittim 2 gün hastanede yattım safra kesemde taş vs çıktı. Sezaryenden dolayı 40 ın çıkmadan ameliyat edemem dedi doktor. Tam 30 gün ne çektim allah bilir o sancıdan . Dünya kadar ilaç kullandım acillerde ilaç aldım zaten yemek yiyemiyordum 1 ay içinde 25 kg verdim . Lohusalığımı düzgün yaşayamadım haliyle sürüm gitti. Ama ne zaman ameliyat oldum yeniden doğmuş gibiydim o zaman yavrumu kucağıma aldım anneliğin tadını çıkarmaya başladım. Şükürler olsun halimize . Rabbim sizlere de sağlıklı doğum yapmayı nasip etsin