Mervemehr Merhaba eylül anneleri. Çoğu bebek doğmuştur ama benim gibi doğum yapmayan kaldı mı?😊 benim son üç gün sezaryen oluyorum. Çok korkuyorum benim durumumda olan var mı? Hazırlıklarınız herşeyiniz tamam mı? Normal doğurcak olan var mı? Nasılsınız? Ben bu sabah karnımda gerginlik ağrıyla uyandım ama geçti. 😊
Mervebekir Mervemehr ben de bu hafta salı ya da çarşamba olcam sanırım sezeryan. 39+4. Aynı korkular bende de var
Bellabells Mervemehr 38+2 olduk.yarın tansiyondan dolayı sezeryan olacam. Normalde 4 Ekim doğal Doğum tarihimiz.malesef bekleyemiyorum.hem üzgünüm. Hem de bebeğimin hayatını daha fazla tehlikeye atmak istemiyorum. Rabbim bu yola baş koyan tüm annelerin yardımcısı olsun.
dvran22 Mervemehr benim de 40+3 😊26.09 da büyük ihtimalle kızım gelecek Bi de o gün benim doğum günüm😍😍
NilgunHnm Mervemehr bende bugün 38 +0 oldum ilk gebelik daha bisey yok şimdilik bakalım çarşamba geri gitcem ne derse doktor 😊 hayırla sağlıkla alırsın insallah kucağına canım 🙏
Mervemehr Bellabells bence üzülme belki normal olsaydı çok sıkıntı çekcektin böyle belki daha iyidir. Ben ikisinden de korkuyodum ama sezaryende günü belli en azından kendimi hazırlayıp doğuma gidicem diye avunuyorum. Benim de makat geliş bebek. Ama senin daha az kalmış bugün hop diye geçer. Yarın doğmuş olcak ne güzel ya😊
Bellabells Mervemehr rabbim sana da sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.ben de yavaş yavaş kendimi yarın ki Doğuma hazırlamaya çalışıyorum.kendimi normale çok adapte etmişim.ondan zor oldu kabullenmek.ama evde de kontrol altında tutamıyorum tansiyonu.bir an önce yarın olsun bitsin diyorum.her saniye ona bişi olacak korkusu ile yaşıyorum.
Bellabells Eymen-2007 hayırlı olsun bebişin.tansiyon kaç seyrediyordu.ani mi oldu sezeryan. Planlı mıydı.ameliyat sırasında herhangi bir sorun çıktı mı canım ? Çok sordum. Kusura bakma. Meraktan hep ?
Gebe1 Bende 38+0 bugun ama daha hic bi belirti yok doktorum 3 gunde bi gel artik dedi suan icin normal dogum gozukuyo
Mervemehr Gebe1 belirti olmayınca da insan daha bi sabırsızlanıyo di mi? Benim de normal olsaydı eğer belirti yok diye sabırsızlanırdım. Ters şu an ama nişan sancı vs hiç birini yaşamadım daha😊
Bsraa1 Gebe1 nst den sancınıza bakıldı mı yada catı muayenesi yapıldı mı acaba bende aynı durumdayım ondan soruyorum
Mervemehr dvran22 aynı gün doğcak kızlarımız o zaman ya😊 normal mi doğcak yoksa günü geçiyo diye sezaryene mi karar verdiniz
Gebe1 Mervemehr aynen oyle bide belirti yok dogum baslamazsa gunu dolunca suni sanci veriyolar yada sezeryanla aliyolar col korkuyorum oyle olmasindan
dvran22 Mervemehr canım valla doktorum dedi ki 8 saat boyunca suni sancı vereceğim eğer açılma olmazsa sezeryana alacağım ..inşaallah açılmam olur da sezeryana gerek kalmaz
Mervemehr dvran22 kiminin farkında olmadan açılması oluyo, kiminin suni sancıyla bile zor oluyo ya ne değişik. Olsun fark etmez inşallah az acıyla atlatırız 😊
Sakura-chan dvran22 benim hiç açılma olmadı suniyi bile hissetmedim .42+0 olmuştu 😾 sezaryen olmak zorunda kaldım. Suni çok kolay anlatıldığı gibi değil
Mervemehr NilgunHnm benim de ilk gebelik😊 zaman kalmadı öyle bi stres var ki üstümde. Deli gibi temizlik yapıyodum kafamı dağıtıyodum şimdi elim kalkmıyo ona bile enerjim bitti stresten bi de çabuk yoruluyorum. İnşallah bişeyimi unutmadan hastaneye giderim😊 ağrı falan var mı senin? Benim alt karnım ağrıyo akşam ve sabahları özellikle. Sonra geçiyo ama.
dvran22 Mervemehr inşaallah canım bünyeden bünyeye değişiyor Arkadaşım 4 saat suni sancı aldı ve doğurdu Görümcemde 13 saat sancı aldı yine doğurdu Bi arkadaşım iki gün 4 er saat aldı açılma 3 santimde kaldı ve mecbur sezeryan oldu 😥😥
NilgunHnm Mervemehr yok canım ya ağrı şancı falan gayet iyiyim şükür cuma doktora gittim nstde normal cıktı herşey normal dedi geri geldim bakalım zaman ne gösterecek . Neden sezeryan olacaksin canım
Uvercinka Benim doğum günüm 26.09. Eğer burçlara inanıyorsanız, çok güzel çok süslü çok nazlı çok havalı bi kızınız olacak 🥰😍🌹
dvran22 Uvercinka benimde doğum günüm 26.09 Doktorumda şans eseri o güne gün verdi ve o gün doğurmaya çalışacağız benim nazlı kızı🤗🤗😍
Mervemehr Uvercinka yaa doğrudur inanırım inşallah sapasağlam gelsin ben onu süslücem her gün elbiseler giydirip:)) büyüyünce de kendi süslü bişey olur😊