Ezgice Eceveannesi 17+3te elimi koyduğumda bir dalgalanma gibi hissettim canım sonra birdaha olmadı ama şuan bekliyorum
Ednrr Ezgice ben anlayamıyorumki karıncalanma var ama 21 haftalıgız böyle sancı sızı gibi bişe var ama birazda külom var die sanırım anlayamıyorum ki
Ezgice Ednrr atınca mutlaka hissedip ayırt edersin dedi arkadaşlar belki daha atmamıştır canım kimi 20den sonra hissediyormuş onlardansin sanırım ☺️
defne55 Ezgice ilk tekme çok minnakti ufak pıt diye bisey 🤗 ama tabi şimdi 32 haftadayız işler çok değişti 😂😂😂
Ezgice defne55 sizin yolculuk bitiyor nerdeyse az kalmış doğum hikayenizi okuruz inşallah 🙏☺️ o pıt pıtlara aşık olmak için sabırsızlanıyorum artık 😍
Essdmr Ezgice Ben ilk hareketini 24. Haftada şezlongda uzanırken hissettim eşimle şok olduk 😆 Çünkü daha öncesinde hiç hissedememiştim ve sürekli ağlıyodum hiç hissedemiycem diye 😆
Ezgice Essdmr yaa 24 çok fazlaymış sabır taşına dönmedin mi o zamana kadar resmen terbiye ediyor bu minikler 😅
Essdmr Ezgice İşte hergün ağlıyodum ama büyük ihtimal ben küçük seyirmeleri falan hissetmedim yada anlamadım çünkü doktor bile diyordu artık hissetmen lazım diye 😂
Yesimgcl Ezgice ben 17 haftanın sonlarında hissettim ufak dalgalanma gibiydi şuan 23 haftalık elimi koymasam bile karnımın vurduğunda şekil değiştirmesinden anlaşılıyo dışardan gözle görülüyor yani karnımın üstüne kumanda koyuyorum atıyo kumandayı 😇
Cagla22 Ezgice bugünleri özlerdin bekle 😀25 ten sora seni tekmeyle uyandırdığında hiç durmadığında görüşelim yine 🤣 bnm şuan 32+1 bi tekme atıyor yarım saat kendime gelemiyorum ah kızım dur biraz diyorum 😀
Ezgice Cagla22 oy oy uyandırsın yeterki hareketli olsun sağlıklı olsun azıcık kızar sonra anlaşırız 😅😍