Prenses2121 Merhaba kızlar 😊 birşey sormak istiyorum sizlere. Ben ayın 9 unda rahim filmi çekindim 5 gün kanamam oldu sonra çok az lekelenme şimdide adetime 5 gün kaldı ama hiç normal akıntım yok sıfır yani daha önceden adetim biterdi akıntım olurdu beyaz kokusuz şefaf adete yakında sarıya dönerdi şimdi hiç akıntı yok ve ilişki sırasındada kuruluk olmuyor normal. Acaba rahim filmi sırasına yumurtalarıma birşeymi oldu 😭😭 çok korkuyorum
Sermec Prenses2121 canım sen deki sebebi ne bılmıyorum ama ben gebelıgımı öğrenmeden önce kuruluk vardı akıntım yoktu 12+5 haftalık hamıleyım hala akıntım yok denecek kadar az korundunuz mu rahım fılmınden sonra
ponciklerin_annesi Prenses2121 hamile olmadan oncede akintim vardi , simdi 23 haftakik gebeyim hala akintim var , birsey olmamistir umarim
aslimutlu1 Prenses2121 olmamıstır canım . İçini ferah tut. Belki birgün önce olacak , hava degişimi oluyor . Yediğimiz içtiğimiz stresimizde etkiliyor .
Ftmemne Prenses2121 akıntı iltihap vs ondan kaynaklı olur. Belkide tertemiz rahminiz o sebeple herhangi bir akıntı yok. Birde bu yönden bakın. Korkulacak birşey yok bence
Prenses2121 Sermec korunmadık ama hiç akıntı olmayınca korktum 🤗 çünki bundan önceki hamileliyimde akıntı olmuştu çok teşekkür ederim yazdığınız için 🙏
Prenses2121 Ftmemne ayy evettt hiç aklıma gelmedi o ihtimal içim rahatlı şuan çok çokk teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏🌺🌺🌺