elifnurdeniz 14+1 günlük hamileyim, cinsiyeti ne zaman öğrendiniz kızlar salı günü kontrolüm var benimkide artık belli olur mu 🙈
Afra34 elifnurdeniz 14+3 te benim de erkeğe benziyor dedi 25 haftalık olduk erkek 😍 doktorun anlaması önemli bide tatlı yiyin hareket etsin ben öyle yaptım 🙈
hedo Ben 11. Haftada öğrendim ☺️ Bazı doktorlar tam net olana kadar söylemiyor 16 da falan söylüyorlar ama belli olursa söyler belki doktorunuz
Ezgice Tam 14+1 de öğrenmiştim canım bende ☺️ Hatta sabah gidiyorum diye kahvaltı yapmadan gittim çikolata yemiştim bir sürü ama tek çikolata işe yaramamış oğluşum ellerini sıkmış sırtını dönmüştü bize doktorum ilgiliydi neyseki git tost ye meyve suyu iç geri gel dedi ondan sonra dönmüştü iyice inceledi ve emin oldu cinsiyet partisi yapmıştım hatta. Mutlaka kahvaltı yapıp git ve vişne suyu iç 🙏😍
elifnurdeniz Ezgice bunu hiç duymamıştım bak, zaten akşam kontrolüm bol bol çikolata yiyip gideyim :))) teşekkür ederim ☺️
2cocukluana_ elifnurdeniz buraya onun sonuç fotoğrafini atar mısın orda bı değerden %70 olasılıkla cinsiyet belirleniyor ona bakayım Google hızlı fotoğraf yükle yaz yükle oradaki urlyi kopyala buraya at bakalm:)
Seymasezer 2cocukluana_ bende ikili test yaptırdım ve diğer baska kanıma vs onlarada baktı hangi değer 50 nin altındaysa cinsyeti belirliyo ismi ne kağıttan bakim
elifnurdeniz 2cocukluana_ ama ben gidip belgeyi almadımki doktorum bana özelden yazdı sağlıklı bir sıkıntı yok diye :)
2cocukluana_ Melikemr ikili tarama testi sonucunda HCG degerinin karşısında Kom değeri var orası 50nin altında ise erkek yuksekse kız oluyor genelde
Ipekozsyhzry elifnurdeniz ben 13 haftamda ikili teste ogrendim prenses annesi olacagimi😊 uzanmis yatiyordu🤣 95 kiz dedi birden 😊