Skbn01 Kızlar 28+5 olduk bugün ve uzun süredir uykusuzluk çekiyorum. Geceleri asla uyuyamiyorum denemediğim şey kalmadı ama yok olmuyor,gündüzde baş ağrısından duramiyorum gece uyumadigim için,benim gibi olan var mı? Veya önerisi olan. Benim yaptığım hicbir şey tutmadı.. 😴
Mucizemsinseenn Skbn01 çoğumuz aynı canım ben vücudum doğum sonrasına alıştırma yapıyor diye kendimi teselli ediyorum 1 gece uyusam 5 gece uyuyamiyorum 🙄
Caglaak Skbn01 gündüz hicbir şekilde uyumamaya çalışıyorum gece 1 e kadar oturuyorum sirf uyuyabilmek icin ama bazen 5te uyanmış oluyorum yine de
Saadetkaan Skbn01 bende 31 haftalik ne yazikki bendede 0 uyku sabaha karsi 6 da uyuyabildim 9 da cise kaldim tamm zombi gibi oldum ne yazikki
Skbn01 Mucizemsinseenn aynen bende öyle duymuştum ama son bir haftadır tamamen gitti sabaha kadar oturuyorum
Skbn01 Caglaak kuzum gündüzde uyumuyorum dediğin gibi gece de oldukça geç uyumaya çalışıyorum ama olmuyor..
Bsra_28 Caglaak ayy sanki saat kurmusta ona kalkmış gibi bense saat 3 veya 5 de pat diye uyanıyorum sonra da bekleki geri uyuyasın 🙄🙄😀😊
Caglaak Skbn01 maalesef olmuyor 31+2 olduk bizde oglumla o yüzden uyumasamda esim ise gidince yatakta kaliyorum sabahları en az bir saat belki geri dalarım diye en azindan biraz rahatlıyorum
Asyagizem Bsra_28 yemin ederim bende saat üçte direk kalkıyoru beş te kalkıyorum sonra yedi de gün başlıyor benim için uyumuyorum
Zuhal_19 Skbn01 bende aynıyım 28 haftalığım gece uyuyamıyorum uyusam sürekli uyanıyorum gündüzde uyumuyorum nasıl oluck bende bilmiorm