momyyyyy 7+5 haftalık hamileyim bu sabah bir damla kadar açık kahverengi akıntı geldi sonra peçeteyle silip baktım daha açık bir renkti bu sefer. Sizce neden olabilir? Doktor randevum perşembe günü ama içime kurt düştü napıcam bilmiyorum
Sedaalt Acile gitmeni tavsiye ederim kahverengi akıntı biraz iyi değildir acil de zaten hemen kadın doğum servisine yolluyorlar
momyyyyy Sedaalt bir damla kdr geldi bir dahada gelmedi şuana kdr takip ediyim diyorum tekrar ederse hastaneye gidiyim. Ama kasıklarımda ufaktan ağrıyor acaba üşütmekten kaynaklı olabilüe mi ki ?? Kötü düşünmek istemiyorum☹️
Sedaalt momyyyyy sen yinede git aynısı benim başıma da geldi çünkü geç olmadan git doktorlar önlemini alır eğer bel ve karın ağrın yoksa birşey diyemem
momyyyyy Sedaalt sorun değil canım. Çok az gelmişti zaten devamı gelmedi kontrole gittim yinede olabilirmiş böyle arada endişelenicek bi şey yok dedi devamı gelmediği için
Malina momyyyyy merhaba canim gecmis olsun. Bu arada doktor igne ya da ilac yazdimi lekelenme de ? Bana yazmisti cunku ayni senin gibi oldu bende de