Mavilianne gulsen_lina Benim de 2 parmak kadar inmiş biraz bel ağrım var çok az arada bir kasık ağrısı oluyor 😏 Bakalım ne olacak 37+5 olduk nasiipp😂
Miraynannesi Canım bu kişiden kişiye göre değişir benimde inmişti ama dogurmadim doktor kendisi başlattı doğumu rahim ağzım uzunmus. Genelde 1 hafta diyorlar ama
gulsen_lina Miraynannesi bende araştırdım galiba 4 hafta içerisinde doğum gerceklesiyormus sancimda var ama henüz 33. Haftamdayim o yuzden tedirginim
Frrdevss Benim hep aşağı da dürüyordu ama bu hafta iyice indi 36 haftalığız nst de ve normalde sancım oluyor bir de suyu azalmış bekliyoruz hala
dvran22 Benim 4 parmak inmesine rağmen bebek kanalda bile değil doğum belirtisi bile yok kişiden kişiye bu durum değişiyor olabilir aslında ..bu arada 3 haftadır 4 parmak inmiş
Mavilianne Sibella86 Canım midenden ölçülüyor annem anladı benim de dün. 4 parmağını koy midenden ona göre bakılıyor. Eskiler de zaten böyle bakarmış hep
Mavilianne Sibella86 Midenle birleşiyor ya karnın midenden aşşağıda olması lazım 😂 Kaç haftalık oldun sen
Mavilianne Sibella86 36’dan sonra kontrollerini yaparsın düşme olarak erken de düşerse mutlaka fark edersin ☺️ ben artık hazırda beklediğim için benim ki suan beni ya kandırıyor ya gelecek bakalım 😂 Anlayamadığım sancılar oluyor 🤷🏻♀️