Mlkertg biliyorum o psikolojiyi çok iyi anlıyorum sizi inanın benimde çok ihtiyacım vardı geçti düzeldi diye bir yazı bulurum diye interneti delik deşik ediyordum... iki kere hastanede kaldım. 2. Kanamamda 1 gün, 3. Kanamamda 3 gün. Kanamalarım olduktan sonra bikaç saat içinde kesiliyordu aslında ama müşahede altında tutmak için hastanede kalmamı istiyorlardı. Üçüncü aydan sonra sıkıntı yaşamadım çok şükür. Ben progestan vs de kullanmadım vermedi doktorum sadece son kanamamda düşük önleyici bir iğne yapmışlardı. Kendi doktorum bana eğer düşecekse düşsün bu bebeğin sağlıksız olduğunu gösterir demişti sağlıksız ki vücut atmak istiyor... düşüklerin çoğu kromozomsal bozukluklardan olurmuş... bende artık böyle düşünüp akışına bıraktım aslında...çünkü elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapıyordum, ailece yapıyorduk... heyet raporu verdiler günlerce işe gitmedim. Annem yanımda kaldı. Hiçbir iş yapmadım. Genellikle uzandım, bazen kısa kısa evin içinde yürüyüş yaptım... çok şükür bugünlere geldim... plesenta bana çok çektirdi ama şu an binlerce şükür ki yukarıda..size de bir umut olsun yaşadıklarım... hep iyi düşünün, hayırlısını isteyin🙏🏽