Arzuu35 Merhabalar hamileligmde olusan bu meme ucunun etrafindaki et benleri normal mi dogumdan sonra gider mi sizlerde de cikti mi??
elif_badeninannesi Arzuu35 bende de cıktı et beni mi bilmiyorum koyu halka etrafnda beze gibi birsey aynı sey mi acaba
Ultraslan40 Busraoz yaa benim de soyuluyor demekki bi ben değilmişim:( böyle aylarca yıllarca yıkanmazsın da ya da aynı iç çamaşırıyla gezersin de orada birikir gibi oluyor. Bugün temizleyim derken süt geldi :/
gamzeygt Arzuu35 Ay evet tam olarak bnde de var minicik minicik et beni gibi şeyler 🙈😁Normalmiş doktora sormuştum🙏🏻
gamzeygt Arzuu35 Evet zamanla normale döner dedi nasıl göğüsteki siyahlıklar falan arttıysa hepsi zamanla normale dönüyomuş,dönsün zaten tuhaf hissediyorum😁😁
gLycn_ Benimde cikti gogus altlarimda cok ufaklar ama 3-5 tane var hatta başta derim kalkti sanip koparttim gayriihtiyari olarak korktum 🤭
Arzuu35 gLycn_ bence koparmak pek uygun olmaz bende dusundum koparmayi ama daha kotu sonuclara yol acablr insallah zamanla kendiligindn gecer 😊
gLycn_ Arzuu35 tatil dönüşüydü derim soyuluyor sandim ilk görünce zaten sonradan dikkatli bakinca et beni oldugunu anladim 🙈