Hzlhakko Duuyguum benimde hala umudum var doğsun her yerini öpüp öpüp koklucam olan fotoğraflarla idare edecekler artık 😊😊
Duuyguum Hzlhakko kız geçen gün aldım bir kaç parça bişe şimdiden kokusu sinmiş gibi öyle mis kokuyorlar ki ayılıp bayılıyorum 😅
Hzlhakko Duuyguum evet banada geliyor koku psikolojik mi diyorum sonra baktım ki deterjan bebek yağı şampuan yanında onlar kokuyor geçen hafta başladım ben almaya 31 haftalık olduk daha yıkanıp ütülenecek yavaştan hastahane çantamı yapıcam ☺️☺️
Yvzpnr Duuyguum siz yada eşiniz sigara içermisiniz. Bir yerde okudum anne yada çevresinde biri sigara içtiğinde sigaraya maruz kalan bebeklerde elleriyle yüzünü kapatma isteği oluyormuş ve anne karnında genelde o şekilde dururlarmış. Ne kadar doğru bilemem ama ben içmiyorum eşim yanımda içiyor ne kadar korunmaya çalışsam da banada geliyor dumanı. Ve benim bebeğimde ultrasonda hep elleriyle yüzünü kapatır. 37 haftalığız hala hiç göremedik.
Duuyguum Yvzpnr yok canm içmiyorum eşimde eve geldiğinde içmiyor içse de lavabo dA içiyor sadece çevremde de içen Yok ki dumanına maruz kalayım
Hzlhakko Duuyguum yarı yarıya gibi alınacak az şey kaldı ayaklı kalın tulumlar çok çıkmamış battaniyeler hala ince olanlar var. mobilyasını bekliyoruz aksesuar falan odası da bitmedi 😖 2 haftaya toparlanmış gibi olurum
As_1 Duuyguum ben bugün gtcm benimk8 pek hareket etmyr ama 😂doktor karnımi sikyr bi taraftan yada ultrsyn cihazlyla yavaş yavaş vryr 😂
Skn23 Duuyguum benimde hep yarısını görebildik😁 tamamını hiç dönmedi . Valla bizimki pek pozisyon değiştirmiyor . Yürümek çikolata şu bu fayda etmedi . Nasip artık 😁
Gizem23 Duuyguum 36 haftalik hamikeyim sadece 22 haftalikken detayli ultrasonds yüzünün yarısını gorebildik onun disinda hic gostermedi yüzünü benim kizim hep o eli suratindaydi hatta bi kontrolde eli ayaklari ve kordonu hepsini onune toplamıştı doktor bile şaşırdı 😂😂
Sureyyakaraca Duuyguum İlk gittiğimde 1 tane çikolata yedim yüzü tam açıktı gülümsüyodu, bir kaç kere yine gittim o kadar yedim çikolata banamısın demedi umrunda değildik yüzünü kapatıyodu 🤭 Bunun çikolatayla alakası yok, Keyfimin kahyasımısınız diyo resmen 👣🥰