Duuyguum Sghslove yaa bende 28+2 yim du bakalım daha vaktimiz var bu arada dr seni ne kadar sürede çağırmaya başladı bi değişiklik var mı kontrol zamanlarında
Sghslove Duuyguum ☺️ Aynı günlerde doğacaklar desene. beni hep 2 haftada bir çağırıyor doktorum başından beri.
0biranne 25. Hafta ne ettiysek iki elide yüzünde ayrintilimizda 1 buçuk saat sürdü hep yüzü kapalı burun deliklerini ve üst dudağını yarim yamalak görebildi doktorumuz cok merak ediyoruz ama sanırım lk karsilasma büyüsünü bozmuyor çocuğum 😁😍
Deryaras Duuyguum 9.aya girdik ve halâ yüzünü göremedik bizde😂 sürekli elleriyle kollarıyla hatta dizleriyle yüzünü kapatıyo gizliyor sırtını dönüyor.İnsanlar renklide yüzünü paylaşıyor bebeğinin.🙁Artık doğacağı gün görücez sanırım
Mucizemela Duuyguum Yahu amma sabirsizsiniz zaten bi kac ya sonra elinize alicaksiniz sizi meraklandiriyor bebis 😊 Sabırla bekleyin bizde net goremedik bekliyoruz bakalim😍
ozgeustun Duuyguum çok net görüntü alamadık her seferinde dr uğraşıyor fotoğraf alalım diye ama nafile...
Sdemirel Duuyguum biz de bir kez görebildik daha yok 32+2 günlüğüz . Dün gittik daha doktora bu sefer görürüz dedik ama yok eller hep yüzünde🤷🏻♀️ Ya da pipisini gösteriyor terbiyesiz o kadar para verip pipi görüp eve geliyoruz diyorum😅
ZehraAlbayrak Duuyguum bizimde ayniydi kalip kalip cikolatalar yedim visne sulari ictim nafile. Gecenlerde dumduz kahvalti yaptim gittim gorduk. Her bebege tatli yaramiyomus demek😊
Caglaak Duuyguum 8 aylik hamileyim 4 aydır yüzünü göremedik🙄🙄 ya eli ya ayağı yüzünde ya yüzünü çeviriyor bizde görmek icin uğraşmıyorz artık o isteyince gostersin yüzünü diye 🤗🤗
Meltemasya2019 Duuyguum Yarın doğacak kızım hiç göremedik göstermedi 9 aydır yarın gösterir herhalde 😂