Mscelik Merhabalar ben altı aylık hamileyim ve artık cinsiyetde netleştiği için birşeyler almak istiyorum ilk deneyimim. Bu nedenle sizlerden alışveriş yaptığınız sitelerin veya yerlerin isimlerini alabilir miyim? Ben az olsun kaliteli olsun taraftayım...
sevmeh Mscelik e bebek, Civil, lcw, h&m bir de Ankara’da bir mağazadan aldım bir kaç parça, ama çabuk küçülmeyecek duruma geldiğinde 1 yaş sonrasını falan h&m den almayı düşünüyorum
Bilgin Mscelik e bebek HM den yaptim sampuan krem vs gibi urunleri eczaneden aldim e bebek gayet kaliteli ve uygun
_tugce ben bütün esyalarini internetten aldım bebecimo, bebegen, bebemer, enucuzbebekmarket bi kaç parçayı da e bebekten aldım
Ervam_0202 Mscelik doğmadan önce civil ve ebebekten çıt çıtlarını aldım doğumdan sonra hep lcw koton fln
Hilaltnrkl Mscelik bende genelde hm carters Mscelik bende genelde carters, hm, ebebek buralardan aldım ama Eminönü’nde havuzlu han var gerçekten orda da çok güzel ürünler var bide kitikatenin ürünleri çok güzel yumuşacık 💕
Sghslove Mscelik ben daha 28+4üm bir şey almıyorum henüz ama yeğenim var ona hep e bebek ve jokerden alıyoruz ☺️
Mscelik Sghslove benim gebeliğim açıkçası biraz ağır geçiyor... son aylarda durumum nasıl olur bilmediğim için anca başlar bitiririm diye düşünüyorum..☺️
Ayselicious Mscelik canım ben trendyoldan ve e bebek indirimlerinden aldım herşeyimi trendyolu takip et orda baya uygun oluyor herşey
Sghslove Mscelik anladım o zaman başla canım 😊 e bebekte ne ararsan var jokerde de güzel şeyler oluyor burada organik bebek ürünleri satan kurumsal olmayan küçük mağazalar da var belki senin yaşadığın yerde de vardır ☺️
Htcblc Bizde 6 aylik olduk bugün sosyete pazarina gittim ve ne goreyim 1 tlden ayaklı pijamalardan 20 tane aldim 5 tanede uzun kollu çit çitli tulum aldım tanesi 5 tlden tezgahin basindaki kadinlar bizede ver dediler bense hicbirini vermedim bulmusum bu fiyata verirmiyim😁çocuk gbi sevindim valla 😂😂😂
bsratoprak Mscelik H&M, B&G store, Carters tercih ediyorum kaliteli ve çok güzel ürünler var tavsiye ederim