Ecemsbaby Minikfasulyeveannesi bizde kadın doğuma ilk alcaz sonra perinatolojiye ne zaman sevk verirse inşallah atlatırız bunu da
Minikfasulyeveannesi Ecemsbaby aynı gün sevk etseler keşke ama çok mümkün görünmüyor sanırım yaptiramayacağım ayrıntılı ultrasonu
Minikfasulyeveannesi Ecemsbaby Şuan 21 geldiğimde 22 olacağım. Ama Hakkariden bir daha git gel yapma firsatim yok 😔
gezentianne Ecemsbaby İlk gittiğimden beri hem siyah beyaz hem renkli görüyorım doktorun cihazına baglı
gezentianne Ecemsbaby Özel muayene özel hastaneye de gitmiştim ama cihazları miladtan kalma gibiydi bu gittiğim doktorun muayenesi 120 tl cok memnunum
Ecemsbaby Minikfasulyeveannesi orda kadın doğumdan sevk alın madem burda da perinatolojiye girersiniz nasıl olur bilmiyorum ama. İnşallah yaptırabilirsiniz
Ecemsbaby Minikfasulyeveannesi orda kadın doğumdan sevk alın madem burda da perinatolojiye girersiniz nasıl olur bilmiyorum ama. İnşallah yaptırabilirsiniz
Minikfasulyeveannesi Ecemsbaby Hakkari merkezdeyim ☺ Görüştüm üniversite hastanesi ile geldiğinizde şansınızı denersiniz dediler perinatoloji için
Esila4549 Ecemsbaby çikolata yedim o değilms ülker çikolatalı gofret ye dedi doktorum onu yedm bu gün ve gösterdi kızım olacakms ☺
Ecemsbaby Esila4549 😊 valla ben vişne suyu içmiştim doktor dedi diye o zaman gösterdi cinsiyet . Hayırlı evlat olsunlar inşallah 🌸😇
Minikfasulyeveannesi Ecemsbaby inşallah Allah razı olsun 🌸🌸 Hayırlı sağlıklı bebislerimiz olsun inşallah ☺☺