Yegino Busecngz benimde sola yatmaktan çürüdü valla şu son 9 gün bi geçse direk atıcam kendimi yatağa yüzüstü 😥
Busecngz Birde özel sektör çalışanıyım. Topu topu 4 ay iznim var. İznim bitiyor bu cocuk gelene kadar 😂
Sehamehmet Kendinmi yordugumda çok sertlesmem oluyor yürüdüğümde temizlik yapınca felaket ağrılar oluyor bugün hiç bisey yapmadım okadar eneji doluyum ki maşallah 38+3olduk hayırlısıyla beklemedeyiz rabbim zamanını biliyor hayırlısıyla gelsin bebislerimiz sağlıcakla son hafta gerçekten geçmiyormuş 😬😬
Busecngz Sehamehmet aynı benimde. Yürüyüşte taş gibi karnım ve ağrım oluyo. Ama yattığım gibi süperim hiç bir ağrım sızım yok 😁
Busecngz Yegino son günler hiç Geçmiyor hiç.. Bi doğsa lar sağ salim bende sırt üstü yatmayı özledim 😁
Busecngz Bu gidişle bende bırakıcamda bide sezeryana uzarsa diye korkuyorum. Sezeryandan gözüm korkuyor cok
Mucizegibi Bende 38+4 her an doğum olabilir ama hamileliğe öyle alışmışım ki sanki hiç doğmayacak gibi hissediyorum😂bir yandan hemen doğsun kavuşayım istiyorum bir yandan biraz daha hamileliğin tadını çıkarayım istiyorum🤭değişik bi ru halim var🙈😂