bahar_1 27 haftalık hamileyim yaklaşık 1 haftadır azalma oldu hareketlerinde önceden kıpır kıpır dı hic yerinde durmuyor du. Doktora gittim gelişimi gayet iyi dedi Ama benim içim hic rahat degil. Benim gibi olan var mı normal mi bu durum.
Beyzanurlina bahar_1 taaa ki düne kadar öleydi benımde hafta aralarında sık yaşıyorum bunu kuzum 27+3 haftalıgız bizde dun geceden beri fenaaaa ne tarafa uzanıyosam ordan vuruyo yatırmıyo🙈
Oglusum89 bahar_1 benimkide azaldı sanırım bu haftalarda olabılıyor suan hareketli ama oyle guclu tekmeler nadir oluyor
Biyolog bahar_1 uygulamada bu haftalarda çoğunlukla uyuduğu yazıyordu. Dün kontrolum vardı yine uyuyodu🤭 27+6yim. Benimde eskiye göre biraz daha az
Ardabusra Bende 27+6 haftalık hamileyim benimde bazen hareketlerinde azalma oluyor. Bu haftalarda normalmiş olabiliyormuş canım. Doktorun sorun yok dediyse tedirgin olma bence
ikicocukannesi_ bahar_1 aynı korku bendede var bugün 27. Haftamiza girdik 1 haftadan fazladır hareketsiz doktor iyi bı sorun yoj dedi icim hiç rahat değil benimde inşaallah geçer en kısa surede
Kaysenur61 Bizde 28 haftalığız ben dışardan uyarmadıkça hareket etmiyor önceden hiç durmuyordu bende tedirginim