SERNUR Merhaba kızlar 9 agustosta adet gördüm bu ay 1eylülde kahvrengi lekelenme oldu 3 gün falan sürdü tam adet denilemez 2 eylülde doktora gittim alttan muayene etti normal stresten kaynaklıdır dedi rahim duvarın ince gebelik söz konusu degil dedi bhcg 0.115 cıktı zaten 1 hafta sonra ovulasyon testi yapmaya başladım 12 ve 13 eylülde yumurtlama gördüm kafam cok karıstı daha sonra saglık ocagına gittim ilaç yazdırmak için anlattım durumu bhcgne bakalım dedi o zaman da 0. 100 cıktı eger 1 eylülü baz alırsam 30 eylülde adet olmam lazım bu günü saymazsak 8 günn var adetime erken gebelik testini ne zaman yapıyım ya da yapmalımıyım lütfen bişeyler söyleyin 😔😔
Deniz8731 SERNUR Şuan yapsan da gebelik görünmez sanıyorum canïm. En erken 6 gün önce bakılabiliyo diye biliyorum. Ama içimde kalmasın diyosan eczaneden bi test al bak bakalım :)
SERNUR Deniz8731 internetten aldım duruyor ben ona o bana bakıyo yapsammı yapmasam mı diye kafayı yemek üzereyim vallahi 🤭 cok erken demi daha 😔😔
Deniz8731 SERNUR Şuan erken gibi canım. Ama dedigim gibi cok merak ediyosan sabah yap bi test. Merakın geçer en azından. Adete bikac gün kala yine yaparsın 😊
SERNUR Deniz8731 2 tane düşük oldu canım benim 2 cisnde 2 martta kürtaj oldum zaten saglıgım açısından doktor 6 ay ara verin rahim kendini toplasın dedi o yüzden