Arasnannesi Kizlar afedersiniz ama ilk hamileligim asiri kabuz olmaktan basur oldum napabilirim. basura evde ne iyi gelir
Tugraninannesi Arasnannesi ben zeytinyağa ekmek banıp yiyorum normalde bi kaşık iç diyorlar ama tiksinirim öyle dene istersen
Eliftotree Arasnannesi leblebi ve muz yemeni tavsiye ederim eğer çok şikayetin varsa bir iki kaşık yoğurda bir çay kaşığı nişasta at karıştır ve ye hemen etki ediyor geçmiş olsun 😊
ozanejla Arasnannesi Canım bendede aynı sorun var. Ben kadın doğumuma söyledim krem kullanıyorum. Lif’li besinler tüketmeyi denicekmişim🙈 Sende doktoruna danış daha iyi bir çözüm olur senin için🙏
Sonay Eliftotree leblebi kabız yapar sanki yanlış bilgi veriyorsunuz gibi geldi bana ? Patates de oyle ishal dememiş Kabızlık Demiş ama muz gun de bir defa yenildiğinde Bağırsak düzenleyici özelliği var
Minaacit Brokoli haşlayıp yiyin aninda etkisi oluyor. Kizim ve ya ben ne zaman kabiz olsak ilk isim brokoli haşlamak. Salatasını veya az ekşili yapabilirsiniz. Ben genelde brokolili makarna yapıyorum.