Rubab_2020 Arkadaşlar bebisleriniz icin yumuşak tarak uygun tırnak makası gibi bakım setlerini hangi marka aldınız ya da marka cok önemli mi bebegin canini acıtmayacak bir şey kullanipta önerebileceginiz bir şey var mi
Melegimm19 Rubab_2020 chicco tırnak bakım seti ve fırça tarağını aldım canım kullanan arkadaşlarım memnun kaldı ben daha kullanmadım tabi memnun kalırım inşallah 😊
Linatosun Rubab_2020 babayjem aldık fırçası kıl fırça çokta şirin benim kızım olcak inşallah pembe renk aldık küvet takimida babayjemin oda pembe
Deletedmom0033 Tırnak makasını wee aldım, tarak ve fırcayı da chicco aldım canım e bebekten. Set olanlar 70 küsür liraydı aslında uygundu ama fırcanın kılları falan sert gibi geldi hosuma gitmedi
mnli Fırçanın kılları plastik değil de sanırım keçi kılı ya da koyun kılı gibi bişey olması şazımmış chicconun ki öyle dedi satan çocuk inandım aldım 😂
Prettymomy Tarak+fırça setini chicco dan aldım. Tırnak makasını tek olarak bebedordan aldım. Setlerin içini ya gereksiz şeylerle doldurup fiyat şişirmişlerdi, yada tırnak makasının ucu fazla büyük geldi bana. O yüzden bu şekilde tercih ettim😊
Tovishka Bugün jokerden tarak ve çıt çıt tırnak makasını indirimli olarak Nuk marka aldım. Tarak keçi kılı 49 dan 23tl ye düşmüştü, makas da tek tercih ettim, chicco gibi set olanların fırça ve makas şeklinde olanları pek kullanılmıyormuş. Gerek olursa törpü sonra alırım diye düşündüm..