Bbdd feyza123 zaten yılmaz beye kötü birşey söyleyeni duymadım hep ıyi bahsediyorlar ben sadece hastane hakkında duyduklarımdan etkilendim
feyza123 Bbdd yok canım hastanede de doktorlarda iyi odası geniş tek kişilik banyo tuvalet tertemiz bende hastane konusuna oda konusuna takilirim temizliğine felan özellikle çalışanlarda tatlı 😊
feyza123 Bbdd benim asıl doktorum nazire hanim ben 5 ay yilmaz beye muayene oldum mecburiyetten simdi kendi doktoruna geciyorum
feyza123 Bbdd benimki ani olmuştu gece suyum geldi sonra sezeryana girdim bilgim yok ama 10 gün sonra randevum var sorcam
Icimdekimucize Bbdd Yılmaz beyde Hatem Hastanesi sorduğumda sezeryana girilmiyor normal Doğumda da doğumhane de tek olursan yani başka doğuran olmazsa alınabiliyor demişti başka hastanelerde alan var mı acaba
Icimdekimucize feyza123 Yılmaz beyinkini biliyorum ama Naz’ire hanım ne diyor acaba bu konuda aynen sorduktan sonra mutlaka beni de aydınlatırsan sevinirim canım bu Doğuma eş alma konusunu ☺
CeylinEsila Bbdd Ben ayda 1 gittim. 32 haftalığım bugün kontrolümde doktorum 35. Haftada gel dedi. Sonrada 2 haftada bir çağıracak diye biliyorum
Elifece Bbdd ilk aylarda 3 haftada 1 çağırıyordu Bülent bey 32. Haftadan sonra 2 haftaya düşürdü . En son haftada 1
Mystery89 Caglaa mrb bende medicale gidiyorum arif bey ayrıldıktan sonra ben de ikili test için Ali özcana geçtim hastane değişmesin diye, ali bey çok güler yüzlü iyi bi doktor ama sanki söylediklerimi dinlemiyor gbi hissediyorum tekrar dr arastrmaya başladım
FatmaBilgi Mystery89 mrb bende Arif beyin hastasıyım ve memnunum şuanda defalife hastanesine geçtiği için bende oraya devam ediyorum .
Caglaa Mystery89 sürekli tahlil yaptırmak istiyorlar kedi köpek ısırığı için tahlili defalarca yaptırdılar. Şunu yapmış mıydık bunu yapmış mıydık diye sormaya başladılar.
Yeniannee FatmaBilgi arif bey hakkında bilgi verir misin canim bende ona geçmeyi düşünüyorum hastane nasil ilgilenmeleri fln
Elifece Bbdd bende Bülent beye gidiyorum 1 hafta önce SeZeryan doğum yaptım 2500 Doğum ücreti . Ben memnun kaldım