esrosatt 32 hafta sonrası kadın doğum hariç rapor alsak 35 haftaya kadar o 3 haftayı doğumdan sonraya aktarabilir miyiz ?
zcolak esrosatt 35 e kadar çalışmayı istiyorsanız kadın doğum doktorunuzdan “çalışabilir raporu” almanız gerekiyor.
Senemunlu esrosatt eger hamilelikle ilgiki degil ise alanilirsiniz. Mesela kol kirilmasi , grip alakasiz yani ole olmasi gerekiyor. Doktorma sordgmda bole dedi ve grp olp rapor aldm ben 32 den snra
KatipAnne Benim bildiğim 32 de çalışabilir alırsan çalıştığın kısımlar doğum sonrana aktarılıyor ben 32 den 34 e kadar çalışabilir aldım yani 2 haftayı aktardım doğum sonrasına. Ve çalışabilir aldıktan sonra hehangi bir rapor almaman gerekiyor. Çünkü sadece çalıştığın zamanlar aktarılıyor çalışmadıkların aktarılmıyor. Çalışabilir aldıysan çalışmak zorundasın deniyor yani. 32 de eğer çalışabilir alıp vermezseniz o hakkınızı kaybedebilirsiniz diye düşünüyorum
esrosatt KatipAnne eşimin yanına gitmek istiyorum orda doğum yapmak icin ondan soruyorum kadın doğum degılde başka bi yerden rapor alsam olmaz mı acaba
Senemunlu esrosatt valla bir problem olmasi sgk tarafindan. Ama gebelktn dolayi verirlerse sgk sonradan baknca o parayi feri alior sizden hatta ceza mezada geliyormus.