ilminur_ufuk Kızlar 22+4 üm hareketlerini bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum.Siz ne sıklıkta hissediyorsunuz??
Nihal1991 ilminur_ufuk slm kızlar ben hissediyorum 5-6 gün oldu hissetmeye başlayalı ben tatlı yiyim veya acıkim birden yiyim yemek hemen tekmeliyor ben artık acıktıgını hissediyorum😆
Mugebildiren ilminur_ufuk 22 haftaligim hergun hissediyorum bebegimi😍 Hissetmediğim anlar bir iki dürtüyorum tepki veriyor çok şükür
Feyzzzz ilminur_ufuk bende aynıyım 22+4 normal canım hergün bikere hissediosan dıkıntı yok okadar. Daha cok 26haftalardan sonra dikkat edin biraz diyolar okadar😊 erkek mi kız mı bekliyorsun?
Meltemkskn ilminur_ufuk canım aynı haftadayız benim bebek çok hareket ediyor ya yerinde durmuyor aşagıda olduğu için canım yanıyor bana bir çözüm bulun😫😫😫
duygudorukbade 22+5 im bende aynı normal doktorum gün içinde 2 3 kere hissetsen korkmana gerek yok demisti
Mavis89 Merhaba, biz de 22 haftalığız, aslında hemen hemen her gün hissediyorum ama ortalama 2 günde bir, uzun aralıklarla diyebilirim.genellikle uzanırken ya da dinlenirken. Bazen de bir kaç vuruş yapıyorum o da tepki veriyor 😊
eyvahanneoluyorum Gün içerisinde yoğunluktan hiç hissetmiyorum ne zamanki eve geliyorum dinlenmek için uzanıyorum o zaman hissediyorum. Şu an rahatsızlık verici hareketleri yok henüz
Apilhatice Bazen sabahları oluyor bazen akşama kadar olmuyor akşamda hiç durmadan tekmeliyor nezaman olacagı belli olmuyor ama müziğe aşırı tepki veriyor müzik açıp dans ediyoruz cok sevıyor kıpır kıpır😂
ilminur_ufuk Apilhatice ne güzel 😊benimki daha öyle sese veya müziğe tepki vermiyor yada ben farkedemiyorum bilemiyorum
aslimutlu1 ilminur_ufuk bende 23+3 bende arada bi hissediyorum bazen hissetmiyorum normal bunlar . Zamanla düzenli sekilde hissedicez insallah
ponciklerin_annesi ilminur_ufuk bende 23+2 haftalik hamileyim , hergun hissedyorum muzikte ve yuksek seste daha cok tepki veriyor hissetmedgm zamanda bi iki.defa vuruyorum
Meltemkskn ilminur_ufuk canım bu aralar sese çok tepki veriyorlar babası onla konuştuğu gibi başlıyor tekmelemeye bağ kurmaya çalış seslen sürekli ona