Ssalihatopcu Merhaba güzel hamisler 30. Haftaya girdik planlı sezaryenle doğum yapacağım inş salim herseyimiz hazır eksik kalmadı bende bir telaş aslında ikinci cocugum ama ilk gibi. Oğlum var suan 19 aylık kızım da yolda geliyorrr❤ Varmı telaş saran birazda çocukların arasında gelisebilecek durumlardan korkuyorum kıskanan vs gibi
Ssalihatopcu Yanlış anlama olmasın bu arada erken dogum olarak değil son 8-9 hafta olduğu için gün sayacağız dedim😊
Ssalihatopcu Ayse_Gul ilkinde zehirlendigi için sezaryenle doğmuştu buda araları yakin diye o şekilde dogum olacak canım
Ayse_Gul Ssalihatopcu anladım canım kaçıncı haftada sezeryan olacaksın bende 31 haftalığım ama doktorum Doğumla ilgili hiçbir şey söylemedi
Ssalihatopcu Ayse_Gul çocuğun durumuna kilosuna göre 38 veya 39 da olabileceğini söylediler ama kesin gün belli degill 🙈
Melis_kaan_efe Şu an bu postu okuduğum an bende çok heyecanlandım. Şu an 22+1 ikinci oğluma gebeyim. İlk oğlum ise 12 ayı dolduruyor. Bizimde ikinci sezaryanımız olucak çok merak ediyorum ☺️
tunanehir bizde 30. haftaya çok sukur ufak tefek eksiklerimiz kaldi bugün eşyalarını yıkama basladim yarın devam edicem ütü falan yavaş yavaş ikinci çocuğum bir oğlum var 9 yaşında kızımda yolda allahi n izniyle çok heyecanliyim günler geçmiyor sanki ilk heyecan gibi gerçekten allah yardımcımız olsun bu arada ilk sezeryan buda sezeryan olacak nasipse@