Ayse11 Kizlar 41 haftalik hamileyim bugun sanirim nisan gldi kanli degil sarimsi sumuksuydi emin de dglim acilma vs yoktu bugunki kntrolumde bu aksam nisan glmesi olduysa eger nisansa tabi. Yarin yatism ypilck sezeryan icin. Yarin acba alttan muayene ettseler nisan glip glmedugunu anlarlar mi
Yusufummm Ayse11 bu gün benimde nişanım geldi sümüksü koyu kıvamda kanlı değil kahve rengimsiydi sancılarımda başladı sabahtan beri var doğurucam galiba
Anneyimki Cnm bnmde bugn o sümüksü seyden geldi. İltihap degildi eminim ama nişanmıydı bilmiorum bende 39 oldum.. Ya zaten nişansa sezeryana getek kalmaz cnm onlar anlarlar heraldee.
Akfth Nisan seffaf olmuyomu kanla karisik ben oyle yasadim hep bugun bendede sarimtrak bi akinti geldi ama nisana baglamadim 37 haftaligim kasiliyor karnim ama nisan seffaf kqnli ya
Yusufummm Akfth bi tek kanlı değil canım kahverengimside olabiliyomuş benim akıntı gibi kahverengimsiydi
Akfth Yusufummm bugun bende de sarimsi akinti geldi ne bilim akinti diyorum ben artık Off stresim var
deletedmom9494 Ayse11 valla demekki birşey gördü ki sezeryan demiş bilemem benim şuan 40+3 bizde 41 haftayı bekliyoruz sancımı bekliyoruz Allah’ın izni ile yarın kontrole gidicem Allah’ın izni ile bakalım ne dicekler açılmam yoktu en son
deletedmom9494 Ayse11 en son Çarşamba günü bakıldı , suni vermeyi teklif ett ben istemedim bir cm açılmam olsa hadi alayım Suni o da yoktu şuan var mı bilmiyorum 🤷♀️