Rneslihan Bu gün kontrol günümüzdü. Kilo 1642 boy 42 cm . Ve şeker diyeti işe yaramış bebeğin suyu normal e dönmüş. 🤰sizler ne durumdasınız anneler
LoriLori Rneslihan benimde suyum fazlaydi 28. Haftada. Suan 30+3 üz .32. Haftada kontrolum var bakalım me olmuş,dr bana herhangi bir diyet vermedi sadece bayağı bir tahlil yapıldı,çok şükür temiz çıktı.
Hamilebiranne Rneslihan benimde suyum fazlaydı 26.haftada çok şükür 31 de normale dönmüştü ama ben şeker yüklemesi yaptırmadım ve çok pişman oldum suyum neden fazlaydı bilemedik o ara çok meyve tükettim ondan olabilir diye düşündük . Şuan tokluk şekerimi takip ediyorum ve 141-142-145 çıktı 3 kez baktırdım sınırın üstünde . Tokluk şekerine baktırdın mı hiç ve baktırdıysan kaç çıktı ?
Rneslihan LoriLori inşallah sizin de normale dönmüştür suyu . Şeker den dolayı 2 hafta da bir çağırıyor beni. Diyet işe yaradı bende . Çok zor oluyor ama .
Rneslihan Hamilebiranne ben şeker testi yaptırdım o zaman öğrendim yüksek olduğunu. Ondan sonra hem parmaktan ölçüm yaptım hem de diyet yaptım . Açlık şekerim normal. Tokluk şekerim 197 ,198 deydi . Diyetle düşürdük rakamları sonra suyu da normale döndü .
Rneslihan Hamilebiranne tam buğdaylı ekmek de dahil olmak üzere hiç bir şekilde unlu hamurlu bir şey tüketmedim. Tatlı şeker içeren hiç bir şey yemedim. Tatlı krizlerinde bir elma bir kırmızı büyük erik veya mandalina yedim . Et yemekleri sebze yemekleri süt ürünleri tüketiyorum sadece.pirinç ve bulgur pilavları da yasak tabi . Bunları doktorum söyledi
Hamilebiranne Rneslihan bende dikkate alayım zaten son ayımdayım 34.haftamda daha da dikkatli olmam lazım . Sence çok mu fazla tokluk şekerim 145 olması?